jeg skal flytte

Hei dere!

Det jeg skulle fortelle dere i forrige innlegg, noe som er en stund siden (beklager det), var at vi kanskje, eller mest sannsynlig, skulle flytte! Vi så på rekkehus den uka, og kvelden jeg skrev innlegget hadde vi nemlig .. jeg vet ikke engang hva det heter, men vi meldte i hvertfall at vi ville kjøpe - også var det den med lengst medlemskap i OBOS som vant. Ooog, det gjorde vi! Så vi skal altså flytte inn i rekkehus i Hamar i løpet av høsten! Jeg vet ikke akkurat når da, men det skal ikke bli så altfor lenge til! Men det skal jeg jo selvfølgelig oppdatere dere om senere :-)

Jeg skulle faktisk blogge i går, men da gikk det ikke an å laste inn bilder! Og siden innlegg uten bilder er utrolig kjedelige tenkte jeg at jeg heller kunne gjøre det i dag. Så her er altså gårsdagens antrekk:


T- skjorte fra American Apparel, skjørt fra Urban, jakke fra Levis (Urban Outfitters), smykke fra Gina Tricot, sko fra skopunkten (om jeg husker rett).

Siden sist har jeg forresten farget håret lysere! Jeg hadde vel egentlig bare tenkt å stripe det, men så tenkte jeg at jeg like så godt kunne farge hele håret. Nå skal jeg straks spise og faktisk prøve å legge meg tidlig! Jeg ender nok opp med å se på noen episoder av Prison Break, men men.

 

Hva har dere gjort i dag? Hva syntes dere om antrekket?

gårsdagens antrekk


Genser fra Monki, skjørt fra Urban Outfitters, sko fra en eller annen butikk i syden.

 

Hva synes dere om antrekket?

dagens antrekk #130713

Topp fra Topshop, skjørt fra Urban, solbriller fra Gina Tricot, sko fra Bershka. 

Heei! Nå skal jeg straks til Eline, men jeg tenkte jeg bare skulle slenge inn et lite innlegg. Jeg prøver å blogge hver dag nå, skjønner dere! Men jeg har egentlig ikke noe å blogge om, så har dere noen bloggtips?


flowerpower

 

Heii dere! I går var jeg i bursdagen til Malin og Maia, og da lånte jeg denne kjolen av Eline! Er den ikke søt? Jeg er vel egentlig litt for bleik til å bruke den siden jeg er like lys som kjolen, men samme det. Siden vi feiret bursdagen til stebroren min i dag, så hadde jeg likesågodt på kjolen i dag også :-) Jeg tviler på at det blir så mye blogging i morgen forresten, for da får vi nemlig vite hva vi kommer opp i på muntlig eksamen! 

Har dere hatt muntlig eksamen ennå?

dagens antrekk #280513
Genser, shorts og tubebh fra bikbok, armbånd fra en eller annen butikk i Paris, ring fra Gina Tricot, Converse.

Heii dere! Nå har jeg nesten akkurat kommet hjem fra espern og skal straks hoppe i dusjen. Men som den flinke bloggeren jeg er tenkte jeg at jeg skulle publisere dette innlegget først! 2 innlegget på en dag, ikke verst.

 

Hva syntes dere om antrekket?

det er 17. mai

Gratulerer med dagen alle sammen! Jeg håper dere alle får en kjempefin dag og koser dere masse :-)

dagens antrekk #030413
Genser fra Pimkie, bukse fra Dr Denim, smykke fra Bikbok, ringer fra Gina Tricot, sko fra din sko.

 

Heii! Nå har jeg akkurat lest igjennom og printet ut masse til nynorsktentamen i morgen, og jeg satser på at det går ganske bra!

Hva synes dere om antrekket?


dagens antrekk #310113

Heei! Akkurat nå sitter jeg og ser på tv, og skal straks spise middag. Senere i dag skal jeg gjøre litt samfunnsfag og (selvfølgelig) se noen episoder av pll. Dere som ikke har sett det aner virkelig ikke hvor spennende det er! Jeg skjønner ikke hvorfor jeg ikke har sett på det før, herregud. Når man først har sett en episode, må man bare se den neste! Det er så spennende og forvirrende, jeg elsker det.


Topp fra bikbok, bukse fra Dr Denim, smykke fra bikbok, ring fra Gina Tricot, sko fra din sko.

 

Hva synes dere om antrekket? Hva skal dere i dag?

dagens antrekk #280113

Hei dere! I går øvde jeg masse på naturfag, men tror dere vi hadde prøva i dag? Nei. Vi skulle visst ha den på onsdag i stedet, menmen. Etter skolen i dag ble jeg med til Hanna fordi vi skulle begynne med engelskpresentasjonen vi har på onsdag, men det endte med at vi ikke gjorde noe. Så jeg skal gjøre litt i kveld, også gjør vi oss ferdig i morgen! Ellers så skal jeg nok se på noen episoder av pll i dag, helt hekta.

Genser fra Carlings, bukse fra Dr Denim, ring fra Gina Tricot, armbånd fra Bikbok, sko fra din sko. 

 

Er dere hekta på en serie? Hva skal dere i dag?

dagens antrekk #170113


Bluse fra Rut&Circle / Rut. M. Fl., bukse fra Dr. Denim, paljettopp under fra Bikbok, Converse.

Nå er jeg endelig ferdig med å skrive sammendrag av det jeg må kunne til i morgen, så nå skal jeg bare lese igjennom det et par ganger, så burde det gå ganske så bra! Siden jeg ikke eier konsentrasjon så tok det litt tid, men nå er jeg endelig ferdig :-) Blusen er forresten skikkelig elektrisk eller statisk eller hva det nå heter (dere skjønner hva jeg mener) på bildene, dere ser det hvertfall på det andre bildet der den bare klistrer seg inntil ryggen min. Det er alltid sånn på vinteren, med håret også. Jeg hater det. Uansett, nå skal jeg legge meg! :-)

Hva synes dere om antrekket?

dagens antrekk #160113

Heihei! Jeg har egentlig ikke tid til å blogge, men alt for dere vet dere. Jeg har nemlig historieprøve på fredag, og jeg har masse igjen å lese! I går dro jeg til Espern rett etter skolen, og med en gang jeg kom hjem sovnet jeg. Jeg er ikke sånn som normale folk som bare sover en halvtime om de først sovner på sofaen, jeg sov nemlig til halv ti. Jepp. Nå skal jeg finne frem boka og begynne å øve litt, så skal jeg blogge en gang til i kveld!


Skjorte fra Bershka, bukse fra Topshop, topp (link her) fra Nelly (merke: Serious Sally by Rut. M. Fl. / Sally&Circle).

 

Hva synes dere om antrekket? Skal dere noe gøy i dag?

dagens antrekk #261112


Genser fra Monki, topp under fra Bikbok, skjørt fra Urban, ring fra Gina Tricot, Converse.

 

Hva synes du om antrekket? Hva skal du i dag?

dagens antrekk #121112
Skjorte fra H&M, genser fra NewYorker, smykke, ring og bukse fra Gina Tricot, Converse. ¨

Det innlegget her er forhåndskrevet, så i øyeblikket sitter jeg antageligvis å hører på engelske tekster! Om jeg ikke sitter på twitter, noe som er mer sannsynlig.. Hva synes dere om antrekket?

dagens antrekk #011112


Genser fra Bikbok, hals fra Vero Moda, bukse fra Topshop, ringer fra Monki og Bikbok, Converse.

Heihei! Det her er et forhåndskrevet innlegg, så akkurat nå sitter jeg antageligvis fortsatt med samfunnsfag om jeg kjenner meg selv rett.. Jeg eier nemlig ikke konsentrasjon så jeg bruker alltid kjempe lang tid, haha :-) Bildet er fra tidligere i dag. Hva synes dere om antrekket?

dagens antrekk #221012
Topp fra Bikbok, skjorte fra Pull and Bear, hals fra Bikbok, bukse fra Topshop, kors- og sløyfering (som ikke synes) fra Gina Tricot, Converse.

Hei dere! Nå har jeg nesten akkurat kommet hjem fra Espern. Jeg og Hanna dro først på maxi, der jeg egentlig bare skulle kjøpe bh, trenings t-skjorte og perleøredobber, men så endte det selvfølgelig opp med at jeg kjøpte en genser og et skjerf også.. Jeg kan vise dere i morgen :-) Også tok vi bussen til Espern, men siden den ikke stoppet den første gangen vi kjørte forbi så endte vi opp med å kjøre rundt på Ottestad i 15 minutter.. Uansett, i dag var det faktisk gøy å trene! Dere vet kanskje at jeg egentlig hater å trene, men nå har det faktisk blitt mye bedre, haha. Nå skal jeg dusje, gjøre RLE-lekser, spise og så legge meg, så jeg blogger i morgen :-) 

Jeg tok forresten bildene i dag tidlig siden jeg hadde så god tid, jeg ser IKKE sånn ut etter at jeg har trent, haha :-)

 

Hva synes dere om antrekket? Liker dere å trene?

dagens antrekk #161012


Genser fra H&M, hals fra Vero Moda, bukse fra Gina Tricot, jakke fra H&M, ring fra bikbok (som ikke synes? haha), Converse.

 

Hva synes dere om antrekket?

dagens antrekk #011012
Genser fra Bikbok, bukse fra Topshop, ring fra Gina Tricot, sko fra Roots.

Heiii :-) Som dere vet, så skal jeg til Polen/Tyskland i høstferien, og jeg gleder meg sååånn! I dag så jeg og Thea på butikker osv, og vi har funnet ut at det faktisk er mange bra butikker der! Jeg trodde egentlig ikke at det var så bra shopping der, eller jeg visste jo om Primark osv, men det er jo så mye mer også :-) Jeg gleder meg jo ikke bare til shoppingen selvfølgelig, det er jo ikke grunnen til at vi skal dit! Vi skal jo besøke konsentrasjonsleirer, noe jeg ikke vet om jeg gruer eller gleder meg til. Følelsen av å være der kan visst ikke beskrives, fordi det er så spesielt rett og slett. Hele turen blir nok dritbra, ååå jeg gleder meg

I dag hadde jeg samfunnsfagprøve, og den gikk helt greit! Jeg burde kanskje ha øvd litt mer, men det gjør ikke noe. Ellers så har det ikke skjedd noe i dag. Jeg skulle egentlig jobbe med noen innlevering, men her sitter jeg da, og har ikke gjort en dritt. Jeg skal begynne nåå, så blogger jeg en gang til senere i kveld :-) 

 

Hva synes dere om antrekket? Er det noe dere gleder dere til?

dagens antrekk #220912
Skjorte fra Religion, bukse fra Cubus, ring fra Bikbok, sko fra Roots.

Heihei! Jeg er så utrolig sliten nå, etter å ha vært på skolen i hele dag. Eller, fra halv ti til omtrent tre da - men det er fortsatt ganske lenge. Sangen gikk helt greit i dag, det kunne gått bedre, men det kunne også gått mye verre. Pappa filmet den andre gangen (vi sang nemlig to ganger), men det gikk MYE bedre den første gangen, så jeg legger den nok ikke ut. Uansett så hører man oss nesten ikke siden vi bare sang da alle snakket og gikk rundt overalt :-) Den første gangen så sang jeg feil, fordi jeg sang sånn haaaallelujah - istedet for hallelujah (komplisert), også var jeg så dum så jeg viska "unnskyld!" til Thea etterpå. Jeg er ikke helt sikker på om jeg sa det i mikrofonen eller ikke, men uansett, haha! Og den andre gangen så bare ble det ikke bra.. Men som sagt, det kunne gått mye verre :-)

Ser dere forresten at bildene er mye finere enn de pleier? Jeg fikk pappa til å ta noen bilder av meg istedet for å bruke selvutløser, så da brukte han sitt eget kamera med Nikon 80-200mm F2.8 objektiv :-) Jeg synes bilder med uklar bakgrunn er myye finere, hva synes dere?

dagens antrekk #200912

Heei! Har ingenting å si egentlig, så derfor legger jeg bare ut dagens antrekk :-) Bildene er forresten skikkelig grå, tror det skjedde et eller annet med lyset?

Da jeg stod og tok bilder hoppet det plutselig en katt ut fra busken og kom bort til meg, hahaha, så - derfor er det en katt med på bildene.


Genser fra Bikbok, skjørt fra en eller annet butikk i Oslo, øredobber fra Bikbok, Converse.

 

Hva synes dere?

dagens antrekk #280812
Genser fra Bikbok, skjorte fra Monki, bukse fra Gina Tricot, ringer fra Bikbok (som ikke synes på bildet..), sko fra Roots.

Heiheii! Jeg hadde litt god tid i dag tidlig, så jeg tok noen bilder til dere. På tirsdager har vi nemlig gym i tredje time, og da pleier jeg som regel å være helt rød i ansiktet og gå rundt med hestehale resten av dagen. Derfor tenkte jeg at jeg kunne ta bilder på morgenen! Akkurat nå sitter jeg å ser på One Tree Hill, favorittserien. Egentlig så skal jeg skrive et kåseri til i morgen, så det må jeg begynne med nå! Blogges

 

Hva synes dere om antrekket? Hva skal dere i dag?

dagens antrekk #270812
Genser fra Topshop, bukse og smykke fra Bikbok. 

Hei dere! Okei, jeg sliter med å begynne innleggene mine. Pleier alltid å begynne med "I dag", så nå har jeg skrevet en setning, tatt den bort, skrevet en ny setning, og tatt den bort igjen osv. Haha, ja. I dag (nå går det vel fint?) har vi hatt en sånn "alternativ dag" som de kaller det, der vi ikke har hatt vanlig skole - men forberedt oss til en tur vi skal på neste uke! Jeg vet ikke om jeg har fortalt dere det? Neste uke skal og klassa på "Ekstrem-tur". Så i dag har vi lært om hvordan vi skal pakke sekken, litt om hva vi skal gjøre om sykkelen punkterer osv, førstehjelp og mye mer. Man kunne velge mellom fjelltur og ekstrem-tur, og enda jeg ikke har lyst til å dra på ekstrem-turen i det hele tatt, så valgte jeg den. Alle vennene mine valgte nemlig den, og jeg vil jo være med dem, så jeg overlever vel!

 

Skal dere på klassetur i høst?

dagens antrekk #200812
(Tok bildene i dag tidlig, derfor ser jeg så utrolig trøtt ut...)
Genser fra Bikbok, shorts fra Bikbok, smykke fra Gina Tricot, ring fra Gina Tricot, veske fra Morris, Converse.

Tenkte å begynne med antrekk igjen, hvis dere vil? Har det nesten aldri lenger!

dagens antrekk #030712


Topp fra BikBok, jakke fra H&M, bukse fra BikBok, lommebok fra Morris, armbånd fra Cubus, Converse.

Heihei dere! Vet dere hva jeg skal i dag? Til Sverige! KS henter meg om ikke så lenge, så jeg burde kanskje spise istedet for å blogge - men alt for bloggen vet dere. Om jeg kjøper en del så kan jeg sikkert lage video av innkjøpet, hvis dere vil det? Kjøper sikkert bare godteri og capri sonne, har ikke med så mye penger uansett, men jaa. Haha :-) 

Hva synes dere om antrekket? Burde jeg ha "dagens antrekk" oftere? (hadde det hele tiden før, men i det siste har jeg jo ikke hatt et eneste et - så hva synes dere?)

dagens antrekk #090512


Topp fra Gina Tricot, skjorte fra en eller annen butikk i London (merke: Miss Softy), shorts fra Gina Tricot.

påskeee

Åååh, så deilig det er med ferie!! En uke uten skole, endelig sier jeg bare. Hadde også min siste time med svømming i dag, noe som er liiiike deilig å være ferdig med. Ikke noe mer bløtt hår og stygt sminkefritt ansikt etter skolen på meg:-):-) Vi hadde forresten matteprøve i dag, og jeg fikk 6! Glaad. Læreren vår rettet den med en gang, skjønner dere - så da fikk vi vite hva vi fikk!

Jeg fikk jo ikke blogga i går eller lagt ut det innlegget jeg skulle legge ut på onsdag, så da legger jeg bare ut bildene her:


På onsdag var jeg og mange andre jenter på fotballkamp og så på gutta spilte, og de vant! :-) Det blåste som baare det, så jeg skiftet fra shorts til hettegenser og bukse som dere ser.. haha, allikevel var det kaldt, men jeg overlevde:-)


Også gårsdagens antrekk, veeldig svart, ahaha. Genser fra Gina Tricot, bukse fra Topshop, smykke fra markedet i Portobello Road, ringer fra Gina Tricot og Morris - men de synes ikke på bildet, sko fra Roots.

I går fikk jeg heller ikke blogga, fordi jeg ikke fikk koblet til nettet hos mamma.. Så da ble det ikke noe blogging da:-) Jeg gjorde ikke noe spesielt i går da, bortsett fra at jeg jogga! Det er jo egentlig ganske spesielt til å være meg, haha!

God påske, alle sammen! 

EDIT: Konkurransen min avsluttes på søndag, så om dere ikke har meldt dere på - meld dere på her: http://ingding.blogg.no/1331484821_konkurranse_vinn_gave.html :-) 

dagens antrekk #280312

Genser fra Topshop, shorts fra H&M (den jeg kjøpte her om dagen - 130 kr!), sko fra Roots, ring fra H&M. Også har jeg forresten på meg strømpebukse, så det var ikke kaldt om noen skulle lure;-);-)

Hva synes dere?

dagens antrekk #260312T-skjorte fra Monki, bukse fra Gina Tricot, smykke fra Accezzories, jakke fra en butikk i London, sko fra Roots. OG den ene katten min, Kula ♥♥♥ fint navn ja

Har ikke skjedd noe spesielt i dag, så jeg har ikke noe å si egentlig :-) bare at det kommer innlegg om hverdagssminken min senere! Det var noen som spurte om det for leenge siden, men jeg har ikke fått gjort det før nå.. haha

Liker/liker ikke?

dårlige bloggern, igjen.

Haha, sårriiiii. Er fullt og helt tilbake nå:-) Tror jeg. Uansett, tenkte jeg skulle skrive et innlegg om hva jeg hadde gjort i det siste, enda det bare blir kjedelig oppramsing! MEN, heehehe, jeg har tatt bilder av meg selv hver dag, så da kan dere jo få se hvordan jeg har sett ut i det siste også:-):-)

På søndag var jeg hos Thea og jobba med naturfagen! Ikke at jeg gjorde så mye da men, hahah.. Meg ass. Bildene er tatt fra bloggen hennes, theaatangen.blogg.no :-) Jeg blogga jo på mandag, men glemte å si hva jeg gjorde på søndag! Så, ja.
Topp fra Topshop, bukse fra Gina Tricot, ring fra H&M, Converse.

På tirsdag øvde jeg til mat og helse-prøva! Men jeg lærte nesten ingenting, så jeg blir dritglad om jeg får 4 på den..


Skjorte fra H&M, genser fra Primark, bukse fra Topshop, sko fra Roots.

På onsdag jobba jeg med naturfag hele kvelden!! Kjedeligste jeg noen gang har gjort, tror jeg. MEN, jeg ble ferdig til slutt :-)
Jakke fra en eller annen butikk i London, topp fra Monki, smykke fra New Look, bukse fra Topshop, sko fra Roots.

På torsdag øvde jeg til fransk-prøve, og den kunne også gått bedre enn den gjorde. Den gikk ikke kjeempe dårlig, men ja, kunne gått bedre:-)
Jakke fra H&M, t-skjorte fra Topshop, bukse fra Bikbok, smykke fra en bod i Portobello Road, veske fra ebay, sko fra Roots.

I dag tok jeg, Hanna og Maline bussen til byen rett etter skolen før å kjøpe ting til bursdagen vår i morgen. Vi spiste chicken salsa på mc donalds (♥!!), men så måtte Maline hjem. Da møtte vi Martine på maxi og gikk rundt der en stund, før vi gikk for å kjøpe mat på rema 1000 :-) Kjøpte meg en shorts, kan legge ut bilde av den i morgen! Forresten, så vet jeg at jeg ikke har svart på ukens spørsmål på flere uker. Jeg har fått en del spørsmål (egentlig om det samme) som jeg kan svare på på søndag!

Savnet meg? Haha

dagens antrekk #190312
Genser fra Bikbok, shorts fra Topshop, Converse.

Heihei bloggen! Gjett hvem som fikk en finfin pakke i posten i dag? JEG! Dere får se senere i dag:-):-) Etter at jeg har øvd på mat og helse prøve og jobba litt med naturfag-innleveringen..

Hva synes dere? Hva skal dere i dag?

dagens antrekk #120312
Skjorte fra Religion, bukse fra Topshop, sko fra Roots.

Rekker ikke å skrive noe nå, fordi jeg må øve videre på geografi-prøva vi har i morgen! Har ikke fortalt dere noe i det siste, så jeg blogger i morra, eller på onsdag eller noe om det jeg gjorde på lørdag. ahaha, blogges

Les mer i arkivet » September 2013 » August 2013 » Juli 2013
Ingrid, 16 år, Hamar og Stange. Kontakt: ingding@hotmail.no

hits