jeg skal flytte

Hei dere!

Det jeg skulle fortelle dere i forrige innlegg, noe som er en stund siden (beklager det), var at vi kanskje, eller mest sannsynlig, skulle flytte! Vi så på rekkehus den uka, og kvelden jeg skrev innlegget hadde vi nemlig .. jeg vet ikke engang hva det heter, men vi meldte i hvertfall at vi ville kjøpe - også var det den med lengst medlemskap i OBOS som vant. Ooog, det gjorde vi! Så vi skal altså flytte inn i rekkehus i Hamar i løpet av høsten! Jeg vet ikke akkurat når da, men det skal ikke bli så altfor lenge til! Men det skal jeg jo selvfølgelig oppdatere dere om senere :-)

Jeg skulle faktisk blogge i går, men da gikk det ikke an å laste inn bilder! Og siden innlegg uten bilder er utrolig kjedelige tenkte jeg at jeg heller kunne gjøre det i dag. Så her er altså gårsdagens antrekk:


T- skjorte fra American Apparel, skjørt fra Urban, jakke fra Levis (Urban Outfitters), smykke fra Gina Tricot, sko fra skopunkten (om jeg husker rett).

Siden sist har jeg forresten farget håret lysere! Jeg hadde vel egentlig bare tenkt å stripe det, men så tenkte jeg at jeg like så godt kunne farge hele håret. Nå skal jeg straks spise og faktisk prøve å legge meg tidlig! Jeg ender nok opp med å se på noen episoder av Prison Break, men men.

 

Hva har dere gjort i dag? Hva syntes dere om antrekket?

hei

Hei alle sammen! I det siste har jeg rett og slett ikke å orket å blogge.. Overrasket? Hm, ikke jeg heller. Men jeg skal bli bedre altså. Blogging er jo faktisk gøy når man gidder. Jeg gidder ikke å ramse opp det jeg har gjort i det siste for det blir sikkert ikke så interessant for dere uansett, men jeg tenkte jeg snart skulle blogge litt om sommerferien min. Om dere vil lese og se bilder fra London, Italia og Karlstad selvfølgelig? Hvis ikke så er det jo ingen vits. 

Nå burde jeg kanskje begynne med å finne ut hva jeg skal si i videoen jeg skal lage i morgen. Vi skal nemlig lage en video om oss selv, og jeg aner egentlig ikke hva jeg skal ha med og hvordan jeg skal gjøre det! Sara og Ingeborg skal hjelpe meg med filmingen i morgen, så jeg satser på at den blir helt grei. Men dere som har sett videobloggene mine vet kanskje hvor klein jeg er foran kameraet.Om dere ikke har hørt denne bør dere høre den! "Sonnentanz" (Sun Don´t Shine) av Will Heard og Cara Delevingne. Ja, ikke nok med at Cara er perfekt fra topp til tå - hun kan synge også! 

Det kan forresten hende at jeg har noe veldig gøy å fortelle dere i morgen! :-):-)

 

Likte dere sangen?

Les mer i arkivet » September 2013 » August 2013 » Juli 2013
Ingrid, 16 år, Hamar og Stange. Kontakt: ingding@hotmail.no

hits