gårsdagens antrekk


Genser fra Monki, skjørt fra Urban Outfitters, sko fra en eller annen butikk i syden.

 

Hva synes dere om antrekket?

søte elineHva synes dere om bildene?

i åkern


Herregud så bloggete... Bilder fra i går.

Heihei dere! Akkurat nå sitter jeg i sofaen og blogger fra macen min, hehe, ja, macen min. I dag fikk vi nemlig mac på skolen og selvfølgelig måtte jeg nevne det. Det er jo dritkult. Den første uka på videregående har gått kjempefort og jeg har hatt det utrolig gøy. Jeg er så fornøyd med klassa mi, alle er så koselige! Skikkelig søt klasse rett og slett, om man kan kalle en klasse søt. Og læreren vår, han eier en londonbuss, så i går kjørte vi den ned til stranda der vi grilla og ble bedre kjent både med klassa og med andreklasse. Skikkelig koselig dag! Ellers så kommer Eline snart, men jeg blogger nok en gang til i løpet av kvelden! Utrolig hvor mye morsommere det er å blogge når man har ny pc, haha, herregud.

 

Har dere hatt en fin første skoleuke?

første skoledag overstått

Hei dere! Nå har dere ikke sett meg på et par måneder, så jeg tenkte det var på tide å skrive et innlegg. Jeg har jo hatt bloggfri så og si hele sommerferien, så nå har jeg faktisk en del å blogge om! I dag var den aller første dagen på videregående, og det gikk faktisk kjempebra. Jeg, og sikkert de aller fleste, var utrolig nervøs i dag tidlig! Jeg var nemlig den eneste av vennene mine som søkte og kom inn på medier og kommunikasjon, men det gikk faktisk helt fint enda jeg ikke kjente noen fra før. Så det var tydligvis ikke noe å grue seg til! Klokka er snart elleve så jeg bør kanskje legge meg så jeg ikke blir helt utslitt i morgen, så vi blogges :-) Vel, forhåpentligvis, man vet aldri helt med meg.


Som sagt fikk jeg jo reggis første dagen i sommerferien, og det må dere jo såklart få se. Men dette blir nok det eneste bildet dere får se, så nyt det. Bare ett og et halvt år, så skal den av!


Det ble litt sent så jeg rakk ikke å redigere bildene, håper det går bra!

 

Hvilken klasse begynte dere i i dag? Hvordan var deres første skoledag?

Les mer i arkivet » September 2013 » August 2013 » Juli 2013
Ingrid, 16 år, Hamar og Stange. Kontakt: ingding@hotmail.no

hits