dagens antrekk #130713

Topp fra Topshop, skjørt fra Urban, solbriller fra Gina Tricot, sko fra Bershka. 

Heei! Nå skal jeg straks til Eline, men jeg tenkte jeg bare skulle slenge inn et lite innlegg. Jeg prøver å blogge hver dag nå, skjønner dere! Men jeg har egentlig ikke noe å blogge om, så har dere noen bloggtips?


summerywey

Heihei dere! Akkurat nå sitter jeg hos ks, og vi ser på Brødrene Dal av alle ting! Det er så koselig, har ikke sett på det siden jeg var liten. Uansett, i dag har jeg jobba! Det gjorde jeg i går også, så vi sier at det var derfor jeg ikke blogga. Ikke fordi jeg så på Prison Break i allefall! :-) :-)

I dag fikk vi forresten vite om vi kom inn på det vi ville eller ikke, og jeg kom inn på førstevalget, medier og kommunikasjon! Så det blir nok gøy. Ks kom også forresten inn på katta, noe hun veldig veldig glad for!


Uklart ops

 

Kom dere inn på skolen og linja dere ville?

mamma har vært i usa

Ooog, siden jeg ikke fikk være med måtte hun selvfølgelig kjøpe med noe til meg!  

Hva synes dere? 

hei bloggen

Hei dere! Hvordan er det å ha sommerferie? Jeg synes det er helt herlig i hvertfall! De to siste ukene har jeg gjort noe så og si hver dag, så jeg kan vel ikke si at bloggen har blitt oppdatert så ekstremt mye.. Sommerferie og late dager, vet dere. Jeg orker ikke å ramse opp alt jeg har gjort, men jeg kan jo nevne at jeg har fått reggis. Det ble utrolig pent, skal jeg si dere! Nei, det er faktisk så ille at dere ikke får se det en gang. Virkelig, dere aner ikke. Uansett, nå er jeg da tilbake på bloggfronten! Vel, mest sannsynlig.

 

Hva har dere gjort så langt i sommerferien?

Les mer i arkivet » September 2013 » August 2013 » Juli 2013
Ingrid, 16 år, Hamar og Stange. Kontakt: ingding@hotmail.no

hits