sommerferie

Heii alle sammen! Da er jeg helt ferdig på ungdomsskolen og har endelig sommerferie! Den siste uka har vi ikke gjort noe som helst fornuftig på skolen, siden lærerne ikke kunne gi oss fri har vi heller hatt korte skoledager der vi ikke har gjort noe spesielt. På torsdag, altså den siste skoledagen, var vi i skogen og plukket blomster for eksempel. Morsomt? Virkelig.

På torsdagskvelden var det avslutning og det var en veldig koselig kveld! Det har egentlig ikke gått helt opp for meg at jeg er ferdig på ungdomsskolen, i dag har jeg fortsatt den kjipe søndagsfølelsen fordi det liksom er skole i morgen. Bortsett fra at det er ferie, og at jeg aldri skal tilbake til den skolen. Jeg hadde trodd det skulle bli mye tristere enn det var da, for det var egentlig ganske godt å få vitnemålet og bli helt ferdig om jeg skal være ærlig. Samtidig kommer jeg jo selvfølgelig til å savne alle de herlige folkene jeg ble kjent med der, som jeg kanskje ikke kommer til å se hver eneste dag på videregående! 










Bilde fra Rikke sin instagram her

 

Hvordan var deres avslutning? Hvordan er det å ha sommerferie?

solnedgang







 

Hva har dere gjort i dag?

PLL er tilbake

Hei alle sammen! I dag ble jeg endelig ferdig med eksamen, og nå kan jeg vel egentlig si meg ferdig med ungdomsskolen! Det er virkelig det skumleste jeg noen gang har vært med på, jeg var SÅ nervøs. Jeg kom opp i engelsk, noe jeg ble veldig glad for der og da, men som jeg fant ut at var vanskeligere enn jeg trodde. Ikke nok med at jeg måtte finne masse informasjon, jeg måtte fortelle det på engelsk. Men det gikk tydeligvis veldig bra, siden jeg endte opp med 6'er! Det trodde jeg virkelig ikke at jeg skulle få, så uforberedt som jeg følte meg.

Da jeg, Thea og Kristine var ferdige dro vi først en tur på McDonalds, også en tur innom maxi. Siden jeg er fattig, kjøpte jeg ingenting. Etter det, ble jeg med til Thea! Som dere PLL-fans antageligvis har fått med dere, så kom den første episoden på sesong 4 ut i dag! Så da skjærte vi opp jordbær og smeltet sjokolade, mens vi så på den nyeste episoden. Jeg hadde virkelig savnet PLL, og det er såå herlig at det kommer en sesong 5 også! Beste serien noensinne, virkelig.



 

Om du har hatt muntlig eksamen, hvordan gikk det? Har du sett den nyeste episoden av PLL?

flowerpower

 

Heii dere! I går var jeg i bursdagen til Malin og Maia, og da lånte jeg denne kjolen av Eline! Er den ikke søt? Jeg er vel egentlig litt for bleik til å bruke den siden jeg er like lys som kjolen, men samme det. Siden vi feiret bursdagen til stebroren min i dag, så hadde jeg likesågodt på kjolen i dag også :-) Jeg tviler på at det blir så mye blogging i morgen forresten, for da får vi nemlig vite hva vi kommer opp i på muntlig eksamen! 

Har dere hatt muntlig eksamen ennå?

ukens spørsmål #25

Veit du hvor mye frakten og tollen kommer på? her
Frakten kommer på $25, altså 125-150 kr! Tollen er jeg ikke helt på sikker på, det kommer an på hvor mye man bestiller.

Er det vanskelig å kjøre scooteren?
Nei, ikke i det hele tatt!

Hvor redigerer du bildene og hvilken linse har du?
Jeg redigerer de i Windows Live Photo Gallery (som lå på pc'n fra før) og har Nikon 50 mm f/1.8

Skjer med hu bakerst i bilde a? her
Haha hæ

Hva kostet de?
499,-

Seriøst???? Ga de vekk diamond circle?? 
Jepp, det gjorde de! Men det fant jeg selvfølgelig ikke ut før alle var gitt bort :-)

Hvor er blomstene kjøpt?
Nille :-)

 

Det er visst en stund siden jeg har svart på spørsmål, beklager det! Hva vil dere vite til neste uke?

 

sommer og sol





 

Er det sol der dere bor?

curly







Hei alle sammen! Jeg har visst ikke blogget på en uke, jeg har nemlig vært på avslutningtur! Det var bare fra mandag til onsdag, men som dere kanskje har sett så tok jeg meg bloggfri hele uka. Uansett, det var en koselig tur! Det at det var den aller siste turen med klassa er egentlig ganske trist. Nå er det faktisk bare 14 dager til jeg er helt ferdig på ungdomsskolen. Ganske sykt, er det ikke? Selvfølgelig gleder jeg meg til sommerferien, men for å være ærlig hadde jeg ikke hatt noe i mot å gå på ungdomsskolen noen år til. Jaja, videregående blir nok ganske bra det også!

Husker dere at jeg var med Tonje på prøveeksamen for noen uker siden? Om jeg skrev det på bloggen da, jeg er ikke helt sikker. Vel, i dag var jeg hårmodellen hennes på eksamen også! Hun har både farget det, klippet det og krøllet det - og jeg syntes det ble fint jeg. Enda ikke krøller er helt min greie så er det gøy å prøve noe nytt! Ellers så er jo fargen så god som lik, så den eneste forskjellen er vel egentlig lengden :-)

 

Har dere vært på avslutningstur? Hva har dere gjort i dag?

Les mer i arkivet » September 2013 » August 2013 » Juli 2013
Ingrid, 16 år, Hamar og Stange. Kontakt: ingding@hotmail.no









hits