så og si ferdig

Heihei dere!

I dag leverte vi alle bøkene våre, vasket skapet og skrapet bort all tyggisen under pulten (ja - æsj), så nå er det virkelig ikke lenge til jeg er helt ferdig på ungdomsskolen! Jeg mangler jo selvfølgelig muntlig eksamen, men utenom det kan jeg vel si jeg er ferdig. Det er ganske sykt egentlig, hvor fort de tre siste årene har gått! Første skoledag virker jo ikke lenge siden engang. Vi fikk også karakterkortet i dag, og det gikk faktisk bedre enn jeg hadde trodd! Jeg visste jo at snittet mitt hadde blitt høyere, men det økte faktisk fra 4,9 til 5,3! Såå jeg er fornøyd. Nå skal jeg straks til ks med jentene, men det kan hende jeg publiserer et innlegg i kveld. Jeg var på maxi med Thea i stad, så jeg tenkte jeg kunne legge ut det jeg kjøpte! Det er bare bittelitt, men om dere vil se det så kan jeg jo legge det ut :-)

 

Hva skal dere i kveld? 

favoritten

Hei alle sammen! I dag hadde vi bare skole frem til kvart over elleve, så da vi var ferdige dro jeg og Hanna rett på espern. Ganske spreke, vil jeg nå si! Så da har jeg altså hele dagen på å gjøre hva jeg vil. Jeg skal nok ut å sole meg litt senere, om sola kommer tilbake. På tide å prøve å bli litt brun snart kanskje.

Akkurat nå sitter jeg og ser på One Tree Hill! Jeg tror jeg aldri kommer til å bli lei den serien, jeg har sett på det nesten hver eneste dag siden barneskolen.. Favorittserien min, helt klart.


Bildene er forresten fra i dag tidlig :-)

 

Hva er favorittserien din?

dagens antrekk #280513
Genser, shorts og tubebh fra bikbok, armbånd fra en eller annen butikk i Paris, ring fra Gina Tricot, Converse.

Heii dere! Nå har jeg nesten akkurat kommet hjem fra espern og skal straks hoppe i dusjen. Men som den flinke bloggeren jeg er tenkte jeg at jeg skulle publisere dette innlegget først! 2 innlegget på en dag, ikke verst.

 

Hva syntes dere om antrekket?

scooterlivet

Heihei dere! Dere aner ikke hvor lett livet er med scooter, virkelig. Jeg kan dra hvor jeg vil, når jeg vil - noe jeg har gjort den siste tiden. Jeg har faktisk gjort noe hele tiden, derfor har ikke bloggen blitt oppdatert på en stund. Jeg husker ikke en gang hva jeg har gjort den siste tiden, men jeg har iallefall hatt det gøy!

I dag har jeg ingen planer, men jeg tipper jeg drar en tur på espern! Jeg trodde jo jeg skulle trene så mye oftere når jeg fikk scooter siden jeg kunne dra når jeg ville og sånt, men jeg har faktisk bare blitt så mye latere. Uansett hvor jeg skal så tar jeg scooteren, til og med om det er så kort at jeg like gjerne kunne gått. Så i dag er det virkelig på tide å trene igjen. 

Har du scooter? Trener du ofte?

det er 17. mai

Gratulerer med dagen alle sammen! Jeg håper dere alle får en kjempefin dag og koser dere masse :-)

gleder meg

Heii dere! I dag er det 16. mai, noe som betyr at det er den 17. i morgen! Ja, det skjønte dere nok selv. Jeg elsker 17. mai, det må være den koseligste dagen i året. I morgen skal jeg først gå i tog (selvfølgelig - det er jo tradisjon) og så skal jeg være med jentene utover kvelden! Så det blir nok en bra dag. 

I går fikk vi vite hvilket fag vi kom opp i til skriftlig eksamen, og jeg kom opp i matte! Jeg var en av de få som faktisk ble glade for det, for jeg er så mye bedre i matte enn jeg er i norsk og engelsk. Eller engelsk hadde jo vært greit å komme opp i, men norsk derimot, nei. Så i dag har vi hatt forberedelsesdag, og på tirsdag er det eksamen!


Bildet er fra Caroline sin instagram.

 

Liker dere 17. mai? Hva kom dere opp i til eksamen?

heels


♥♥♥ Er de ikke fine?


blomster i håretHeihei dere! I dag dro jeg til maxi rett etter skolen med noen flere, men jeg endte faktisk opp med å ikke kjøpe noe. Bortsett fra mat da, men det var jo nødvendig, så det går fint. Ellers fant jeg faktisk sko til avslutninga, så mamma kjøpte de med til meg. Okei, så sånn sett så kjøpte jeg jo faktisk noe, men det var jo faktisk nødvendig det også. Siden jeg ikke har bunad måtte jeg jo ha kjole og høye hæler istedet! Jeg kan legge ut bilde av skoene i morgen, hvis dere vil se. Hun kjøpte også med disse blomstene til meg, siden jeg har hatt lyst på en sånn blomsterkrans! Jeg har jo allerede en rosa fra bikbok, men jeg hadde lyst på en hvit også! Så da lagde jeg denne. Den ble ikke sånn sinnsykt fin, men jeg likern.

 

Hva har dere gjort i dag?

heh ja så

Okei, hvor ble det av meg egentlig? Jeg har visst begynt å blogge en gang i uka, jeg. Vet ikke helt hvordan det skjedde, men jeg er rett og slett lei av blogginga. Samtidig gidder jeg ikke å slutte, for hva skal jeg liksom gjøre med livet mitt da? Jeg har jo ikke noe liv. Okei jajaja, men jeg har faktisk tenkt å bli flinkere til å blogge. For å ikke blogge er nok kjedeligere enn å blogge! 

Den uka her har jeg faktisk gjort en del, så jeg tenkte jeg skulle fortelle dere litt! På mandag kom vi opp i prøvemuntlig, og så heldig som jeg var kom jeg opp i naturfag. Jepp, av alle mulige fag kom jeg opp i naturfag. Og siden jeg er en sånn person som utsetter absolutt alt, begynte jeg ikke å jobbe før på tirsdagen. Men det gikk faktisk bra, for jeg endte opp med 6! Da jeg var ferdig satt jeg på skolen en stund før jeg dro til Thea! Så satt vi ute i sola og drakk smoothie en stund før jeg dro for å ta teoriprøva. Jeg kom inn så nervøs som man kan bli, men kom ut igjen med lappen! Jeg syklet hjem som en smilende idiot og dere skulle sett hvor dumt folk så på meg, men herregud så glad jeg var. 

Så de siste dagene har jeg for det meste vært på farten. Ja, dere leste rett. Jeg har vært sosial. Det er så herlig med scooter, man kommer seg jo hvor som helst når som helst! Jeg føler meg faktisk skikkelig fri, enda det høres helt idiotisk ut. 

På fredag trodde jeg jo at jeg skulle få reggis, men jeg fikk bare bøyle denne gangen. Helt greit å ikke ha reggis på 17. mai og avslutninga, men samtidig betyr jo det at jeg må ha det enda lenger på videregående.. Jaja, bare jeg er ferdig før russetiden er jeg fornøyd. Om jeg ikke er det så kommer jeg seriøst til å klippe den av. 

Også kjøpte jeg forresten nye solbriller på .. lørdag? Ja, jeg tror det var på lørdag. Uansett, jeg har sett på de leenge og nå fant jeg de endelige i butikken! De kostet 79 kr på Gina Tricot :-) Det her ble et laangt innlegg, så jeg avslutter det her.

 

Skal dere noe gøy i dag? Fortell :-)

peppes pizza

Hei dere! For omtrent en time siden kom jeg hjem fra Peppes med Eline og Hanna, og herregud, jeg er fortsatt stappmett. Jeg og Eline delte nemlig en stor pizza, enda Hanna også spiste litt og det var igjen bittelitt, spiste jeg aalt for mye. Ops. Er bare bilder av meg og Eline for mobilen min gikk nemlig tom for strøm før Hanna kom, men da var jeg iallefall sosial istedet for å bare sitte på twitter! Noe jeg stort sett gjør hele tiden, haha :-)

Hva har dere gjort i dag?

Les mer i arkivet » September 2013 » August 2013 » Juli 2013
Ingrid, 16 år, Hamar og Stange. Kontakt: ingding@hotmail.no

hits