natta

Heihei dere!

Nå skal jeg straks legge meg, men jeg tenkte jeg skulle legge inn et lite innlegg først. Prøver å blogge litt bedre for tiden, skjønner dere! I stad var jeg faktisk ute og jogget. Ja, dere leste riktig. Jeg skulle jo jogge her om dagen også, men først hadde jeg bare tenkt å sove litt - men tror dere ikke jeg sov 3 timer istedet for en halvtime? Jo, selvfølgelig. Men da fikk jeg hvertfall jogget i dag og så gjorde jeg litt styrke etterpå! Jeg gleder meg skikkelig til jeg får tatt scooterlappen, så kan jeg begynne å dra på espern litt oftere. Jeg har vel ikke brukt kortet mitt der så mye i det siste, MEN jeg skal bli mye flinkere til å trene. Hvor mange ganger har dere vel ikke hørt det, ja, men denne gangen skjer det faktisk. 

Jeg skal til mamma i morgen, så nå skal jeg pakke! Blogger igjen i morgen, sannsynligvis :-) Dere vet jo aldri med meg, plutselig har jeg pause igjen! Neida.

 

tentamen igjen

Heihei dere! Ble visst bare et innlegg i går, men hei, det er da bedre enn et innlegg i uka, er det ikke? Uansett, i dag hadde vi engelsk tentamen! Jeg aner faktisk ikke hvordan det gikk. Midt på dagen så satt jeg der og tenkte at det kom til å bli bra, men så ble det bare dårligere og dårligere jo mer jeg skrev. Da klokka var to hadde jeg fortsatt ikke skrevet mer enn 3 sider, og jeg tror det ikke var spesielt bra. Altså jeg tror ikke det var engelsken det var noe galt med, men innholdet ga egentlig ikke mening. 

I dag har jeg tenkt å øve litt på geografiprøva vi har på fredag! Vi har om verdenskartet, og tror dere jeg i det hele tatt har begynt å øve? Selvfølgelig ikke. Såå siden vi må kunne mange land og hovedstader, elver, hav, fjell osv - så burde jeg begynne nå. Senere i dag har jeg faktisk tenkt å jogge! Jeg jogget i går også, føler meg virkelig flink må jeg si. 

Har dere gjort/skal dere noe gøy i dag? 

14 dager

Heii! Vet dere hva som skjer om 14 dager? Vel, da sitter jeg på flyet på vei til Paris! Jeg kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg, det blir såå gøy. Jeg har faktisk spart litt penger også, så jeg får shoppet litt! Antageligvis ikke bare litt, kanskje litt mye. Det som er dumt er at det er veldig mye merkebutikker, men jeg har funnet mange andre butikker også + et kjøpesenter i nærheten av hotellet! Og noe dere kanskje liker, er at det er nett på hotellet. Det betyr at jeg kommer til å blogge! Nå ble dere glade, hæ? Haha, det burde dere virkelig. Ellers, så skal jeg i familiebursdag senere i dag! Kan hende det kommer et innlegg til i kveld, vi får se :-)Jeg fant forresten igjen den fjernutløser-greia mi i dag! Den har visst ligget i skoleveska mi, ops.

 

Gleder dere dere (hæ) til noe?

med i konkurranse

Hei! Jeg er med i konkurranse på denne bloggen der du kan vinne hårprodukter, sminkeprodukter og tannbleking fra blush.no til 1627 kr til sammen! Den avsluttes 00:00 i kveld, så om dere vil være med så må dere melde dere på nå. Trykk her for å komme til konkurransen


Tenk så gøy det hadde vært å vunnet alt det her!!

 

Har dere meldt dere på?

//reklame 

prøv mascaranyheten før alle andre

"I august lanserer mascaraeksperten Max Factor en mascaranyhet som garantert kommer til å sperre opp øynene dine. Nå kan du være en av de heldige som får prøve nyheten før alle andre!"

mx12cara
Stikkord:

brunette nåå
Føler for å ta selvbruning i kveld, så bleik som jeg ble.. haha

Hva synes dere?

Konkurranse: vinn gave fra london! - AVSLUTTET

Dette må du gjøre for å melde deg på:
- Lik facebooksiden min HER
- Legg igjen en kommentar med mail så jeg kan kontakte deg. 


Premien: 4 neglelakker fra Primark (2 pund), hairdonut fra Primark (1 pund), eyeliner fra 1-punds butikk og pinsett med lys fra 1-punds butikk! Vet ikke hvordan kvaliteten er på de to tingene høyre, på den 1-punds butikken har de liksom alt fra bra ting til kjempe dårlige ting :-) Satser på at det er bra!

Er du med?

Vurdering: Elisabeth Angell!
Bloggadresse: http://anngell.blogg.no/

Design
Designet hennes er veldig fint og enkelt! Noe jeg liker veldig godt. Karakter: 5

Innlegg
Utrolig fine bilder med bra kvalitet! Det er bilder i hvert innlegg og hun skriver bra. Det jeg savner er bilder av henne. Det er litt vanskelig å finne ut hvem som eier bloggen, fordi hun ikke har header og ikke så mange bilder av seg selv. Karakter: 5+

Helhet
Alt i alt, liker jeg bloggen hennes. Hun oppdaterer som regel hver dag, har et fint design (enda det er enkelt), tar utrolig fine bilder og har rett og slett en bra blogg. Karakter: 5+

Tips
Det eneste tipset jeg har til deg er at du kanskje kan legge ut flere bilder av deg selv eller få en header :-) Jeg har egentlig ikke noe mer å si..


Jeg rakk ikke å blogge i går, som dere kanskje merket. Rett etter skolen tok jeg og Celine bybussen til maxi (kan legge ut bilde av den ene tingen jeg kjøpte senere) og på kvelden dro jeg til Marit-Sofie. Det var koseliiig! Kristine ble med meg hjem, og hun har sovet over. Hun ville at jeg skulle linke til den fine bloggen til katten hennes.. Trykk her. Det er en hundre prosent seriøs blogg altså :-) Senere i dag skal jeg på peppes, så er ikke sikkert jeg blogger mer i dag!

Hva synes dere om vurderingen? Er dere enige?

Vurdere din blogg? AVSLUTTET

Heihei! Jaa, jeg vet at jeg ikke har blogget siden torsdag.. På fredag var det juleball, og derfor dro jeg til Hanna for å fikse meg rett etter at jeg hadde dusja. Vi fikk så dårlig tid at vi ikke rakk å ta noen bilder før vi måtte dra, så dere får dessverre ikke se hvordan vi så ut! Etter ballet sov jeg hos Hanna. Etter at jeg dro til pappa på lørdag, har jeg ikke gjort noe annet enn å slappe av :-)

Til overskriften: Jeg har lagd meg en side på facebook! Jeg hadde en fra før som Maline lagde, men nå har jeg lagd en selv som jeg kommer til å legge ut oppdateringer osv på. Så, hver gang jeg har blogga - ligger det en lenke der. OG hver gang jeg ikke blogger (ikke hver gang kanskje), så har jeg kanskje skrevet en status der i stedet :-) 

Nå setter jeg i gang en konkurranse der vinneren får en vurdering. Alt dere trenger å gjøre er:
1. Lik facebook siden (trykk på bildet)
2. Legg igjen en kommentar med navnet deres (slik at jeg kan sjekke at dere har likt siden) og bloggadressen
For de som ikke har facebook: Link til dette innlegget i et innlegg på bloggen deres, og legg igjen en kommentar med link til innlegget :-)

Ønskeliste fra Makestyle!


Jeg er med i konkurranse her: http://www.makestyle.no/epages/makestyle.sf/no_NO/?ObjectPath=%2FShops%2FMyStyle%2FCategories%2FSMINKEBLOGG%2FKONKURRANSE_FOR_BLOGGERE

(trykk på bildet for å komme til produktet, alle bildene er lenket)

Hva vil dere ha fra makestyle.no? Det samme som meg?

Les mer i arkivet » September 2013 » August 2013 » Juli 2013
Ingrid, 16 år, Hamar og Stange. Kontakt: ingding@hotmail.no

hits