mamma har vært i usa

Ooog, siden jeg ikke fikk være med måtte hun selvfølgelig kjøpe med noe til meg!  

Hva synes dere? 

heels


♥♥♥ Er de ikke fine?


kjole fra gina tricot


349 kr.

det jeg kjøpte i går

Hei alle sammen! Jeg sa jo at jeg skulle vise dere det jeg kjøpte i går, enda det ikke var så mye, såå:

Jeg vet, jeg har vel egentlig en del shortser, men denne er SÅ fin! Den er også litt annerledes i forhold til de andre jeg har, så da gjorde det vel ikke noe. Den kostet 299 kr på Bikbok!

Også den mascaraen her! Jeg kunne vel ventet litt med å kjøpe ny mascara for den jeg hadde var vel ikke helt tom, men jeg har hørt så utrolig mye bra om denne! Den kostet 79 kr på H&M, men den kostet egentlig litt mer, sånn 129 kr eller noe :-) Jeg tenkte jeg kunne lage en anmeldelse av denne da jeg har prøvd den, hvis dere vil?

 

Hva synes dere? Har dere prøvd mascaraen?

mandagens innkjøp

Hei dere! Jeg har blitt skikkelig forkjøla, så i går og i dag har jeg vært hjemme fra skolen. Jeg vet ikke om jeg skal på skolen i morgen heller, det spørs om jeg blir bedre! Noe jeg håper jeg blir, for jeg hater å være syk. Det er så sinnsykt kjedelig. Uansett! Jeg la jo aldri ut det jeg kjøpte på mandag da jeg og Thea var på maxi, så her får dere se:


Magetopp øverst til venstre fra Bikbok til 199 kr. Topp til høyre og nederst til venstre fra Bikbok på salg til 99 kr. Genser fra Carlings til 349, men siden jeg hadde gavekort ble det bare 149 kr! Armbåndet fikk jeg med gratis fra Bikbok. Jeg hadde også sånn bonusgreie på Boots til 200 kr, så da kjøpte jeg ansiktrens og sånn øyekrem til tilsammen 250 kr. 

Jeg kjøpte også to skjerf som jeg glemte å ta bilde av.. Det var nemlig 2 for 49 kr på Bikbok! Jeg kjøpte også enda en bh for 50 kr og en sportsbh for 149 kr fra H&M. Nå skal jeg se på noen episoder av One Tree Hill, men det kan hende jeg blogger i kveld!

 

Hva synes dere om bildene?

boots og skinnjakke

Hei alle sammen! For litt siden kom jeg hjem fra Thea. Vi skulle øve på naturfag idag, men jeg kan vel ikke akkurat si at vi øvde så mye! Haha, sånn kan det gå. Uansett, jeg sa jo at jeg skulle legge ut bilde av skoene og skinnjakka mamma kjøpte til meg i går, så her får dere se:

Jeg har hatt lyst på sånne sko såå lenge! De er sånne stygg-fine, jeg elsker de. Jeg trengte noen litt finere sko enn uggsene mine og det er jo ikke særlig praktisk å gå med de med hæler når det er glatt! Disse kostet 399 kr hos din sko, og jeg har de i størrelse 35 om noen skulle lure. Små føtter, ja. 

 

Ogsåå fikk jeg den jakka her fra H&M! Den kostet også 399 kr om jeg husker riktig. Jeg kjøpte jo skinnjakke i London også, men jeg liker den her mye bedre. Den er jo litt sånn biker-aktig, men samtidig ikke for mye :-) Så takk, mamma ♥♥

 

Hva synes dere om skoene og jakka? Hva har dere gjort i dag?

dagens innkjøp

Heii dere! Wow. Jeg kjøpte litt mer enn jeg hadde trodd i dag, men det var jo så utrolig mye salg! Jeg hadde tenkt å kjøpe to gensere og litt undertøy, men jeg kjøpte 2 ringer, 1 smykke, 4 gensere, 1 skjorte, 2 bh'r og 2 neglelakker. Alt dette kom på ca. 1100 kr, om jeg husker riktig. Hvor sykt er ikke det? Mamma kjøpte også skinnjakke og sko til meg, det legger jeg ut bilde av i morgen :-) Jeg skal forresten bare stripe håret, om noen lurer på det!


15 kr (!!!) pr. stk. fra Gina Tricot.


Peplum-topp fra Bikbok - 250 kr, skjorte fra H&M - 150 kr, neglelakk fra Gina Tricot - 39 kr pr. stk.


07 Zinfandel, 3D Ice.


150 kr pr. stk. fra H&M.


Genser fra H&M - 100 kr, hårfargen og tørrshampoen kjøpte mamma så jeg vet ikke helt hva det kostet, men hårfargen er fra H&M og tørrshampoen (fra batiste) fra Vita.

 

Hva synes dere om innkjøpet?

det jeg kjøpte fra nelly

Du finner Kissy Denim Leggings fra Dr Denim til 399 kr (100 kr avslag) her. Snake Blouse fra Rut&Circle finner du til 199 kr her. Jeg kjøpte også en topp med sånne små kors på, men det var tydeligvis utsolgt, så jeg har ikke bilde. Jeg tror jeg kommer til å bruke den en gang neste uke uansett, så da får dere se :-) 

Dere har sikkert hørt om hvor gode Dr Denim buksene er? Vel, det er HELT rett. De kjennes ut som tights egentlig, men det ser ut som en skikkelig tight bukse! De er også skikkelig stretchy. Når jeg tok min ut fra pakken tenkte jeg "Herregud, den her kommer jeg aldri til å få på meg! Jeg burde kjøpt en størrelse større", men jeg fikk den på meg og den er jo ikke trang en gang. Så, de anbefales!! Jeg var ikke helt sikker på om jeg likte blusen/skjorta eller ikke siden jeg egentlig ikke liker slangeprint så godt, men jeg kjøpte den allikevel, og jeg likte den :-) Dere skal få se klærne på senere!

 

Har dere prøvd buksene fra Dr Denim? Hva synes dere om innkjøpet?

Fujifilm Instax mini 50s (Piano Black)

Jeg vet ikke helt om jeg skrev det på bloggen, men i desember var jeg med i utroolig mange kalendere! Jeg meldte meg på over 20 kalendere hvertfall, fordi jeg hadde SÅ lyst til å vinne noe. Her om dagen fikk jeg en mail der det stod: "Hei! Gratulerer, du vant luke 24 og en Polaroid Instax Piano Black. Kan du sende oss adressen din?" fra http://www.kipekee.no - og tror dere jeg ble glad? JA. Dere finner det her til 1999 kr. Det fulgte ikke med film til kameraet så det må jeg kjøpe, når jeg har prøvd det så skal dere få se på bildene!

 

Har du prøvd et polaroidkamera før? Vant dere i noen julekalendere i fjor?

diamanterDet dekselet her, eller hva jeg nå skal kalle det, fikk jeg i gavekalenderen min på fredag! Er det ikke fiiint? Det er ikke særlig bra kvalitet da, for flere av diamantene har falt av allerede. Flere av dem begynner også å miste sølvfargen, men det gjør ikke noe :-) Det er fra bikbok og koster mellom 50 og 100 kroner, er ikke helt sikker på hvor mye!

jakke fra jeane blush

Du finner den til 995 kr HER

Jeg har engelsktentamen i morra, så jeg må øve på det nåå! Jeg skal forhåndskrive "dagens antrekk", så det kommer i kveld :-) Kanskje ikke så veldig interresant, men det tar så kort tid, haha!

 

Hva syntes dere om jakka? Hvor er vinterjakka di fra?

pakke og andre innkjøp

Hei dere! Blogg.no har vært klikk, så jeg har ikke kommet inn før nå.. Jeg sa jo at jeg skulle vise dere det jeg kjøpte på nelly, og det var nemlig juleballsko og jakke! Det var mange som trodde jeg hadde kjøpt juleballkjole, men det har jeg kjøpt allerede:-):-) Jeg viser dere bildet av jakka i morra, så kan dere få se den på! Her er skoene:

Og på fredag dro jeg, Hanna og ks på maxi rett etter skolen! Jeg skulle egentlig ikke ha noe spesielt, men jeg kom allikevel hjem med bittelitt:
Topp fra bikbok 99 kr, også kostet ringene 15 kr (!!) per stk på Gina Tricot!

Senere på fredagskvelden dro vi til Hanna, også sov ks over hos meg :-) På lørdag dro jeg og Hanna og trente, også bare slappet jeg av resten av dagen! I dag har jeg faktisk ryddet rommet, flink, eller hva? Aner ikke hvordan jeg alltid klarer å få det så sinnsykt rotete, men haha.. Nå skal jeg finne frem det jeg skal ha på meg i morgen, så skal jeg legge meg!

 

Hva syntes dere om innkjøpet?

pakker fra nelly

Mobilbilde.. Viser dere i morgen, må prøve å bli ferdig med norsk nå :-) Hva tror dere jeg har bestilt?

uggs

Stebroren og stefaren min kom hjem med de her til meg fra Liverpool for et par dager siden. De kostet bare 1400 kr der, så da ba jeg de kjøpe med til meg! Ikke at det er så lite da, men det er iallefall mye billigere enn de koster her i Norge. I fjor vinter så gikk jeg jo bare med de høyhælte fra Roots, og de var jo ikke spesielt varme eller gode å gå med i snøen, så i år bestemte jeg meg for å kjøpe uggs. Ja, det er ikke veldig fint akkurat, men de er sååå utrolig gode! 

Hva synes dere om uggs?

innkjøp fra polen/tyskland-turen


De to til venstre er fra H&M og den til høyre er fra NewYorker.


Pull and bear? og Reserved.


Hals fra Vero Moda, krage fra NewYorker og det andre smykke fra Claire's.


Jakke fra Vero Moda, enda det står Only på lappen.. haha


H&M.
Ballerinas fra Bershka, øyevipper fra Claire's, sånn lip pencil fra Inglot, ansiktsmaske fra KIKO. Jeg kjøpte også en skikkelig god rens fra KIKO, men tror dere ikke at jeg la igjen den i dusjen på hotellet? Joda, selvfølgelig klarte jeg det.


Ørepropper fra Claire's, neglelakker fra Revlon og H&M.


Jeg og Malin kjøpte den i Tropical Island for å skremme folk, dritgøy og liitt slemt.. men hahahah

 

Likte dere innkjøpet?

dagens innkjøp
Egentlig, så fikk jeg ikke lov av mamma til å kjøpe flere shortser.. Jeg har jo egentlig nok, men jeg har hatt lyst på den her såååå lenge, så jeg måtte bare kjøpe den! Fra Bikbok, 399 kr.


Den her skulle jeg egentlig ha i grå, men det var bare medium igjen, så da tok jeg den i blå istedet! Den er mye finere på, haha :-) Fra Bikbok, 299 kr
Fra bikbok, 249 kr
Fra Bikbok, 299 kr. Det stod 499 kr på lappen så jeg holdt på å ikke kjøpe den, men så bestemte jeg meg for at jeg ville ha den allikevel, også var den visst mye billigere enn jeg trodde! haha


Fra Bikbok, 149 kr
Alt fra Cubus. BB-cream 179 kr, BB-powder 179 kr, mascara 135 kr.

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra Hamar Mart'n! I starten var det rett og slett dritdårlig, men så ble det bare bedre og bedre etterhvert :-) Jeg tok ikke så mange karuseller da, faktisk så tok jeg bare tekoppene.. men de tok jeg sånn 4 ganger eller noe! haha, elsker det

 

Likte dere innkjøpet?

pakke til meg

Hei dere! Jeg har ikke blogget siden mandag, så jeg tenkte jeg først skulle fortelle dere hva jeg har gjort den siste uka: På mandag så måtte jeg pakke til ekstremtur, så jeg rakk aldri å fortelle dere at jeg ikke kom til å blogge på tirsdag og onsdag.. På tirsdag til onsdag var jeg da på tur, og jeg syklet faktisk omtrent 5 og en halv mil på to dager i tillegg til at jeg gikk 1 og en halv mil den første dagen. Syke greier at jeg faktisk overlevde. På torsdag husker jeg ikke hva jeg gjorde, tror ikke jeg gjorde noe spesielt? Og i går var jeg og noen flere hos Martine og spiste taco, også dro jeg til pappa senere! :-)

Over til overskrifta: Jeg vet ikke om jeg sa det, men jeg bestilte to øyenskygger fra wet'n'wild fra nelly for omtrent to uker siden, og nå har jeg endelig fått de! Ikke det at det tok to uker, men jeg var jo hos mamma forrige uke :-) Det er såå fine farger! Tenkte at jeg kunne skrive om de da jeg har prøvd de litt mer? Vil dere det?

skoleveska mi

Se så mye plass det er! Okei, den ser ikke så stor ut - men den er større i virkeligheten :-) Her er skoleveska jeg kjøpte i går! Den er fra merket Don Donna, og kostet 399 kr på Morris. Den blir nok mye finere med litt mer oppi, for nå er den liksom så.. tynn, på en måte. Da det var papir i den i butikken så den mye bedre ut, haha :-)

 

Hva synes dere om veska?

gårsdagens og dagens innkjøp

Gårsdagens:


Er ikke helt sikker på hva dette kostet, men jeg tror det var 79 kr, 59 kr og 49 kr! Alt fra Gina Tricot.


Tørrshampoo fra Vita (merke: batiste), 79 kr. Lipgloss/lip plumper fra Kicks (merke: smashbox), under 200 kr - husker ikke helt!


Armbånd fra Glitter, 10 kr pr stk!


Ringer fra Bikbok, 10 kr pr stk!

 

Dagens:


Gensere fra Vero Moda, 89 kr pr stk.


Genser fra Bikbok, 299 kr. Smykke fra Gina Tricot, 99 kr.


Genser fra Gina Tricot, 149 kr. Bukse fra Gina Tricot, 199 kr.

Jeg glemte å ta bilde av veska mi, så kan legge ut bilder i morgen!

 

Hva synes dere om innkjøpet?

innkjøp fra kypros


taxfree (forhåndsbestilt)

taxfree (forhåndsbestilt)

en eller annen butikk med alt fra mat til merke-vesker

fra samme butikk som den over

sammee

taxfree

en matbutikk, haha

husker ikke

Som dere ser så kjøpte jeg ikke så mye, det hadde jeg vel egentlig ikke tenkt til heller :-) I dag skal jeg noe veldig gøy, hehee, forteller dere senere! Dere synes sikkert det er litt kjipt, siden jeg blir borte fra bloggen et par dager.. men dere overlever 

Hva synes dere om innkjøpet?

USA-bikini fra madlady.se

Nå har jeg endelig fått bikinien min fra madlady.se, men det er noe feil med den..

Sånn her ser den ut før man har vridd den:

Og når man har gjort det ser den sånn ut:

MEN, da blir vatteringen (det var det mamma kalte det) feil vei på den ene siden! Det er litt tykkere nederst (eller - det er sånn det skal være), men da blir det jo tykkere øverst på den ene siden og det er jo helt feil. Man ser egentlig ikke forskjell, men det er jo ikke sånn det skal være. Så jeg har sendt mail til madlady.se og spurt om de kan sende meg en ny bikini-topp.

Den er jo såå fin, så det er så dumt at den ikke er sånn som den skal!Hvis dere har denne bikinien, er deres også sånn? Hva synes dere om bikinien?

innkjøp fra oslo

Heei! I går hadde jeg faktisk ikke tid til å blogge. Jeg stod opp 08:15 (!!!) for å kjøpe billetter til Justin Bieber konserten på forhåndssalget. Det var jo verdt det, jeg fikk 2 Golden Circle billetter! Men, så var det jo tre jenter jeg skulle kjøpe til.. Litt senere dro jeg og mamma til Oslo! Jeg hadde egentlig ikke tenkt å kjøpe så mye fordi jeg har brukt opp en fjerdedel av konfirmasjonspengene mine allerede på mat og klær. Wops!

I dag måtte jeg da også stå opp tidlig for å prøve å kjøpe en Golden Circle billett til! Det var jo ganske vanskelig siden det var 125.000 personer inne på billettservice og bare 42.000 billetter.. MEN, jeg fikk en billett til slutt! Etter 45 minutter med å bli kastet ut av køen og å ha trykket seg inn igjen, kom jeg inn. Da stod det at det var utsolgt, men jeg prøvde allikevel å legge til en billett, fjerne den, legge til på nytt, fjerne og etter en stund var det en ledig! Jeg har aldri vært så stressa og nervøs i hele mitt liv, i dag var det faktisk mye verre enn i går.

Uansett, her er det jeg kjøpte i går:


100 kr (originalpris 180 kr) fra Monki


400 kr fra Monki


99 kr fra Gina Tricot


64,50 kr (originalpris 129 kr) fra Gina Tricot


149 kr fra Gina Tricot


149 kr fra BikBok


349 kr fra BikBok


200 kr (originalpris 400 kr) fra Urban


149 kr fra Lindex


Husker ikke pris (men var iallefall på salg), fra Accessorize. Så ikke at ikke hele jumpsuiten ble med på bildet.. haha

Jeg vet ikke om jeg sa det, men for litt siden bestilte jeg litt fra Gina Tricot på nettet! De hadde nemlig fått inn igjen en kjempe fin aztec skjorte med sånn knyting nederst i 34, så da kjøpte jeg den. Også bare kjøpte jeg med en topp.. Også trengte jeg sånn base coat- og top coat-neglelakk, så la jeg med en til siden det er 3 for 99! MEN, så fikk jeg pakka og der lå ikke den fine toppen jeg hadde venta på. Den var nemlig utsolgt og jeg kommer ikke til å få den senere heller. Hvorfor går det an å kjøpe den på nettet da, når de ikke har den? Så sinnsykt irriterende, går det an. Uansett, her er det jeg kjøpte:


129 kr


3 for 99

Kjøpte dere Justin Bieber billetter? Hva syntes dere om innkjøpet?

3 nye dekslerAlle fra ebay! Så, hvilket skal jeg bruke?

på vei hjem til meg hihiii

Nå er det hemmelig salg på nelly, så da klikket jeg noen ting hjem! :-):-)

Hva synes dere?

dagens innkjøp


Bikbok 149 kr, Bikbok 129 kr.


Bikbok 75 kr (egentlig 149 kr), Bikbok 50 kr (egentlig 99 kr).


Morris 199 kr, Monki 150 kr.


Skulle egentlig bare ha de bling-øredobbene (har nesten like, vet det, men de der er større!), men så var det 2 for 1 - så da bare tok jeg med meg de fineste jeg fant.. 50 kr og 60 kr.


Mango 59 kr (egentlig 129 kr), H&M 30 kr, Cubus 35 kr (egentlig 69 kr), Cubus 25 kr (49 kr), Bikbok 40 kr (egentlig 79 kr)


Bikbok 130 kr (egentlig 249 kr)


Også fikk jeg med den ringen her fra Bikbok.. Haha, aner ikke hvorfor! Bare fant den i posen min, så har tydeligvis fått den med som en slags gave eller noe. Den var ikke så altfor fin da.. Ganske stygg i grunn, haha. Men men, den var jo gratis :-)

Likte dere innkjøpet?

selvutløser-greieI dag kjøpte jeg en sånn selvutløser-fjernkontroll (eller hva det nå heter), men jeg skjønner ikke hvordan den funker... Hahahah, noen som kan hjelpe meg? Ja, jeg har prøvd det som står i buksanvisningen, men det tar jo ikke bilde. Har aldri prøvd en sånn før, så hjelp meg vær så snill:-):-)

nye greier

Skal på LOL på kino nå, legger ut bedre bilder senere!

innkjøp


20,- ca. på salg


30,- på salg


80,- ? Husker ikke, og har kastet prislappen. Det hang egentlig sånn hjerte ned fra love, peacetegn fra peace og en fugl fra hope, men det syntes jeg ikke var noe fint - så jeg klippet de av. haha
39,- <3<3<3 SÅ FIN! Det ser enda bedre ut i virkeligheten, her ser man liksom ikke glitteret ordentlig!


99,-


249,- verdens beste hettegenser, sååå god

Har dere kjøpt dere noe nytt i det siste?

EDIT: Alt er fra Gina Tricot! Glemte å skrive det:-)

3 pakker til meg, wiiii

Den siste uka, har jeg fått 3 pakker i posten som jeg ikke har fortalt dere om!

1. Pakke fra ELF 

Fordi det var fri frakt for litt over en uke siden eller noe sånt, så kjøpte jeg litt fra ELF! Egentlig, så skulle jeg bare ha primer fordi den andre er tom. MEN, så har jeg hatt lyst på det HD-pudderet så lenge, også ville jeg ha en sånn lip primer! Så da kjøpte jeg det også:-):-)
"The high definition loose powder creates a "soft focus" effect to the skin. Masks fine lines and imperfections for a radiant complexion. The incredibly soft and invisible powder is great for on-screen and everyday wear."  Jeg elsker dette pudderet, det funker så bra! Fåes kjøpt HER.
"Achieve longer lasting lip color and sexy plumped lips. The Primer creates a base for lip color for no budge, no smudge pigment that lasts all day. The cinnamon scented Plumper enhances your lips with a subtle plumping tingle effect for fuller, larger looking lips."  Lip primeren var veldig bra, men plumperen likte jeg ikke. Den lukter jo kanel, kvalmt. Fåes kjøpt HER.
"Transform your face into a flawless and smooth canvas with the mineral Infused Face Primer. Developed to combat excess oil, flaky dryness, enlarged pores and fine lines to result in a natural and youthful looking radiance. This clear multipurpose skin primer will prepare your skin so makeup goes on evenly for a lasting finish." Elsker den der! Jeg er egentlig avhengig av primer fordi jeg er så tørr i ansiktet, så det var veldig veldig godt å få en ny en! De har endret den sist siden forrige gang jeg kjøpte den da, for nå er den liksom ikke "tørr" eller hva jeg nå skal si.. men like bra er den:-) Fåes kjøpt HER.

2. Pakke fra Victorias SecretHar hatt lyst på den der SÅÅ lenge, og endelig er den min!! Er så glad. Det ble jo ganske så dyrt med både bikinien, frakt og toll - men det er helt klart verdt det, så fin som den er. Fåes kjøpt HER.

3. Den siste pakken, er premien i en konkurranse jeg vant!

Fra DENNE bloggen.

Hva synes dere?

det jeg kjøpte i går
Neglelakker fra Gina Tricot - 3 for 99 kr, dere vet jeg elsker dem! 60 in love, 56 pink candy, 51 sky blue.


Vippetang fra Gina Tricot - 39 kr.


Shorts fra Gina Tricot, 149 kr. Mye finere på, haha.

Kjøpt noe nytt i det siste?

Les mer i arkivet » September 2013 » August 2013 » Juli 2013
Ingrid, 16 år, Hamar og Stange. Kontakt: ingding@hotmail.no

hits