hei

Hei alle sammen! I det siste har jeg rett og slett ikke å orket å blogge.. Overrasket? Hm, ikke jeg heller. Men jeg skal bli bedre altså. Blogging er jo faktisk gøy når man gidder. Jeg gidder ikke å ramse opp det jeg har gjort i det siste for det blir sikkert ikke så interessant for dere uansett, men jeg tenkte jeg snart skulle blogge litt om sommerferien min. Om dere vil lese og se bilder fra London, Italia og Karlstad selvfølgelig? Hvis ikke så er det jo ingen vits. 

Nå burde jeg kanskje begynne med å finne ut hva jeg skal si i videoen jeg skal lage i morgen. Vi skal nemlig lage en video om oss selv, og jeg aner egentlig ikke hva jeg skal ha med og hvordan jeg skal gjøre det! Sara og Ingeborg skal hjelpe meg med filmingen i morgen, så jeg satser på at den blir helt grei. Men dere som har sett videobloggene mine vet kanskje hvor klein jeg er foran kameraet.Om dere ikke har hørt denne bør dere høre den! "Sonnentanz" (Sun Don´t Shine) av Will Heard og Cara Delevingne. Ja, ikke nok med at Cara er perfekt fra topp til tå - hun kan synge også! 

Det kan forresten hende at jeg har noe veldig gøy å fortelle dere i morgen! :-):-)

 

Likte dere sangen?

søte elineHva synes dere om bildene?

i åkern


Herregud så bloggete... Bilder fra i går.

Heihei dere! Akkurat nå sitter jeg i sofaen og blogger fra macen min, hehe, ja, macen min. I dag fikk vi nemlig mac på skolen og selvfølgelig måtte jeg nevne det. Det er jo dritkult. Den første uka på videregående har gått kjempefort og jeg har hatt det utrolig gøy. Jeg er så fornøyd med klassa mi, alle er så koselige! Skikkelig søt klasse rett og slett, om man kan kalle en klasse søt. Og læreren vår, han eier en londonbuss, så i går kjørte vi den ned til stranda der vi grilla og ble bedre kjent både med klassa og med andreklasse. Skikkelig koselig dag! Ellers så kommer Eline snart, men jeg blogger nok en gang til i løpet av kvelden! Utrolig hvor mye morsommere det er å blogge når man har ny pc, haha, herregud.

 

Har dere hatt en fin første skoleuke?

første skoledag overstått

Hei dere! Nå har dere ikke sett meg på et par måneder, så jeg tenkte det var på tide å skrive et innlegg. Jeg har jo hatt bloggfri så og si hele sommerferien, så nå har jeg faktisk en del å blogge om! I dag var den aller første dagen på videregående, og det gikk faktisk kjempebra. Jeg, og sikkert de aller fleste, var utrolig nervøs i dag tidlig! Jeg var nemlig den eneste av vennene mine som søkte og kom inn på medier og kommunikasjon, men det gikk faktisk helt fint enda jeg ikke kjente noen fra før. Så det var tydligvis ikke noe å grue seg til! Klokka er snart elleve så jeg bør kanskje legge meg så jeg ikke blir helt utslitt i morgen, så vi blogges :-) Vel, forhåpentligvis, man vet aldri helt med meg.


Som sagt fikk jeg jo reggis første dagen i sommerferien, og det må dere jo såklart få se. Men dette blir nok det eneste bildet dere får se, så nyt det. Bare ett og et halvt år, så skal den av!


Det ble litt sent så jeg rakk ikke å redigere bildene, håper det går bra!

 

Hvilken klasse begynte dere i i dag? Hvordan var deres første skoledag?

wey

Heihei dere! Akkurat nå sitter jeg hos ks, og vi ser på Brødrene Dal av alle ting! Det er så koselig, har ikke sett på det siden jeg var liten. Uansett, i dag har jeg jobba! Det gjorde jeg i går også, så vi sier at det var derfor jeg ikke blogga. Ikke fordi jeg så på Prison Break i allefall! :-) :-)

I dag fikk vi forresten vite om vi kom inn på det vi ville eller ikke, og jeg kom inn på førstevalget, medier og kommunikasjon! Så det blir nok gøy. Ks kom også forresten inn på katta, noe hun veldig veldig glad for!


Uklart ops

 

Kom dere inn på skolen og linja dere ville?

hei bloggen

Hei dere! Hvordan er det å ha sommerferie? Jeg synes det er helt herlig i hvertfall! De to siste ukene har jeg gjort noe så og si hver dag, så jeg kan vel ikke si at bloggen har blitt oppdatert så ekstremt mye.. Sommerferie og late dager, vet dere. Jeg orker ikke å ramse opp alt jeg har gjort, men jeg kan jo nevne at jeg har fått reggis. Det ble utrolig pent, skal jeg si dere! Nei, det er faktisk så ille at dere ikke får se det en gang. Virkelig, dere aner ikke. Uansett, nå er jeg da tilbake på bloggfronten! Vel, mest sannsynlig.

 

Hva har dere gjort så langt i sommerferien?

sommerferie

Heii alle sammen! Da er jeg helt ferdig på ungdomsskolen og har endelig sommerferie! Den siste uka har vi ikke gjort noe som helst fornuftig på skolen, siden lærerne ikke kunne gi oss fri har vi heller hatt korte skoledager der vi ikke har gjort noe spesielt. På torsdag, altså den siste skoledagen, var vi i skogen og plukket blomster for eksempel. Morsomt? Virkelig.

På torsdagskvelden var det avslutning og det var en veldig koselig kveld! Det har egentlig ikke gått helt opp for meg at jeg er ferdig på ungdomsskolen, i dag har jeg fortsatt den kjipe søndagsfølelsen fordi det liksom er skole i morgen. Bortsett fra at det er ferie, og at jeg aldri skal tilbake til den skolen. Jeg hadde trodd det skulle bli mye tristere enn det var da, for det var egentlig ganske godt å få vitnemålet og bli helt ferdig om jeg skal være ærlig. Samtidig kommer jeg jo selvfølgelig til å savne alle de herlige folkene jeg ble kjent med der, som jeg kanskje ikke kommer til å se hver eneste dag på videregående! 


Bilde fra Rikke sin instagram her

 

Hvordan var deres avslutning? Hvordan er det å ha sommerferie?

solnedgang 

Hva har dere gjort i dag?

PLL er tilbake

Hei alle sammen! I dag ble jeg endelig ferdig med eksamen, og nå kan jeg vel egentlig si meg ferdig med ungdomsskolen! Det er virkelig det skumleste jeg noen gang har vært med på, jeg var SÅ nervøs. Jeg kom opp i engelsk, noe jeg ble veldig glad for der og da, men som jeg fant ut at var vanskeligere enn jeg trodde. Ikke nok med at jeg måtte finne masse informasjon, jeg måtte fortelle det på engelsk. Men det gikk tydeligvis veldig bra, siden jeg endte opp med 6'er! Det trodde jeg virkelig ikke at jeg skulle få, så uforberedt som jeg følte meg.

Da jeg, Thea og Kristine var ferdige dro vi først en tur på McDonalds, også en tur innom maxi. Siden jeg er fattig, kjøpte jeg ingenting. Etter det, ble jeg med til Thea! Som dere PLL-fans antageligvis har fått med dere, så kom den første episoden på sesong 4 ut i dag! Så da skjærte vi opp jordbær og smeltet sjokolade, mens vi så på den nyeste episoden. Jeg hadde virkelig savnet PLL, og det er såå herlig at det kommer en sesong 5 også! Beste serien noensinne, virkelig. 

Om du har hatt muntlig eksamen, hvordan gikk det? Har du sett den nyeste episoden av PLL?

sommer og sol

 

Er det sol der dere bor?

curlyHei alle sammen! Jeg har visst ikke blogget på en uke, jeg har nemlig vært på avslutningtur! Det var bare fra mandag til onsdag, men som dere kanskje har sett så tok jeg meg bloggfri hele uka. Uansett, det var en koselig tur! Det at det var den aller siste turen med klassa er egentlig ganske trist. Nå er det faktisk bare 14 dager til jeg er helt ferdig på ungdomsskolen. Ganske sykt, er det ikke? Selvfølgelig gleder jeg meg til sommerferien, men for å være ærlig hadde jeg ikke hatt noe i mot å gå på ungdomsskolen noen år til. Jaja, videregående blir nok ganske bra det også!

Husker dere at jeg var med Tonje på prøveeksamen for noen uker siden? Om jeg skrev det på bloggen da, jeg er ikke helt sikker. Vel, i dag var jeg hårmodellen hennes på eksamen også! Hun har både farget det, klippet det og krøllet det - og jeg syntes det ble fint jeg. Enda ikke krøller er helt min greie så er det gøy å prøve noe nytt! Ellers så er jo fargen så god som lik, så den eneste forskjellen er vel egentlig lengden :-)

 

Har dere vært på avslutningstur? Hva har dere gjort i dag?

så og si ferdig

Heihei dere!

I dag leverte vi alle bøkene våre, vasket skapet og skrapet bort all tyggisen under pulten (ja - æsj), så nå er det virkelig ikke lenge til jeg er helt ferdig på ungdomsskolen! Jeg mangler jo selvfølgelig muntlig eksamen, men utenom det kan jeg vel si jeg er ferdig. Det er ganske sykt egentlig, hvor fort de tre siste årene har gått! Første skoledag virker jo ikke lenge siden engang. Vi fikk også karakterkortet i dag, og det gikk faktisk bedre enn jeg hadde trodd! Jeg visste jo at snittet mitt hadde blitt høyere, men det økte faktisk fra 4,9 til 5,3! Såå jeg er fornøyd. Nå skal jeg straks til ks med jentene, men det kan hende jeg publiserer et innlegg i kveld. Jeg var på maxi med Thea i stad, så jeg tenkte jeg kunne legge ut det jeg kjøpte! Det er bare bittelitt, men om dere vil se det så kan jeg jo legge det ut :-)

 

Hva skal dere i kveld? 

favoritten

Hei alle sammen! I dag hadde vi bare skole frem til kvart over elleve, så da vi var ferdige dro jeg og Hanna rett på espern. Ganske spreke, vil jeg nå si! Så da har jeg altså hele dagen på å gjøre hva jeg vil. Jeg skal nok ut å sole meg litt senere, om sola kommer tilbake. På tide å prøve å bli litt brun snart kanskje.

Akkurat nå sitter jeg og ser på One Tree Hill! Jeg tror jeg aldri kommer til å bli lei den serien, jeg har sett på det nesten hver eneste dag siden barneskolen.. Favorittserien min, helt klart.


Bildene er forresten fra i dag tidlig :-)

 

Hva er favorittserien din?

scooterlivet

Heihei dere! Dere aner ikke hvor lett livet er med scooter, virkelig. Jeg kan dra hvor jeg vil, når jeg vil - noe jeg har gjort den siste tiden. Jeg har faktisk gjort noe hele tiden, derfor har ikke bloggen blitt oppdatert på en stund. Jeg husker ikke en gang hva jeg har gjort den siste tiden, men jeg har iallefall hatt det gøy!

I dag har jeg ingen planer, men jeg tipper jeg drar en tur på espern! Jeg trodde jo jeg skulle trene så mye oftere når jeg fikk scooter siden jeg kunne dra når jeg ville og sånt, men jeg har faktisk bare blitt så mye latere. Uansett hvor jeg skal så tar jeg scooteren, til og med om det er så kort at jeg like gjerne kunne gått. Så i dag er det virkelig på tide å trene igjen. 

Har du scooter? Trener du ofte?

gleder meg

Heii dere! I dag er det 16. mai, noe som betyr at det er den 17. i morgen! Ja, det skjønte dere nok selv. Jeg elsker 17. mai, det må være den koseligste dagen i året. I morgen skal jeg først gå i tog (selvfølgelig - det er jo tradisjon) og så skal jeg være med jentene utover kvelden! Så det blir nok en bra dag. 

I går fikk vi vite hvilket fag vi kom opp i til skriftlig eksamen, og jeg kom opp i matte! Jeg var en av de få som faktisk ble glade for det, for jeg er så mye bedre i matte enn jeg er i norsk og engelsk. Eller engelsk hadde jo vært greit å komme opp i, men norsk derimot, nei. Så i dag har vi hatt forberedelsesdag, og på tirsdag er det eksamen!


Bildet er fra Caroline sin instagram.

 

Liker dere 17. mai? Hva kom dere opp i til eksamen?

blomster i håretHeihei dere! I dag dro jeg til maxi rett etter skolen med noen flere, men jeg endte faktisk opp med å ikke kjøpe noe. Bortsett fra mat da, men det var jo nødvendig, så det går fint. Ellers fant jeg faktisk sko til avslutninga, så mamma kjøpte de med til meg. Okei, så sånn sett så kjøpte jeg jo faktisk noe, men det var jo faktisk nødvendig det også. Siden jeg ikke har bunad måtte jeg jo ha kjole og høye hæler istedet! Jeg kan legge ut bilde av skoene i morgen, hvis dere vil se. Hun kjøpte også med disse blomstene til meg, siden jeg har hatt lyst på en sånn blomsterkrans! Jeg har jo allerede en rosa fra bikbok, men jeg hadde lyst på en hvit også! Så da lagde jeg denne. Den ble ikke sånn sinnsykt fin, men jeg likern.

 

Hva har dere gjort i dag?

heh ja så

Okei, hvor ble det av meg egentlig? Jeg har visst begynt å blogge en gang i uka, jeg. Vet ikke helt hvordan det skjedde, men jeg er rett og slett lei av blogginga. Samtidig gidder jeg ikke å slutte, for hva skal jeg liksom gjøre med livet mitt da? Jeg har jo ikke noe liv. Okei jajaja, men jeg har faktisk tenkt å bli flinkere til å blogge. For å ikke blogge er nok kjedeligere enn å blogge! 

Den uka her har jeg faktisk gjort en del, så jeg tenkte jeg skulle fortelle dere litt! På mandag kom vi opp i prøvemuntlig, og så heldig som jeg var kom jeg opp i naturfag. Jepp, av alle mulige fag kom jeg opp i naturfag. Og siden jeg er en sånn person som utsetter absolutt alt, begynte jeg ikke å jobbe før på tirsdagen. Men det gikk faktisk bra, for jeg endte opp med 6! Da jeg var ferdig satt jeg på skolen en stund før jeg dro til Thea! Så satt vi ute i sola og drakk smoothie en stund før jeg dro for å ta teoriprøva. Jeg kom inn så nervøs som man kan bli, men kom ut igjen med lappen! Jeg syklet hjem som en smilende idiot og dere skulle sett hvor dumt folk så på meg, men herregud så glad jeg var. 

Så de siste dagene har jeg for det meste vært på farten. Ja, dere leste rett. Jeg har vært sosial. Det er så herlig med scooter, man kommer seg jo hvor som helst når som helst! Jeg føler meg faktisk skikkelig fri, enda det høres helt idiotisk ut. 

På fredag trodde jeg jo at jeg skulle få reggis, men jeg fikk bare bøyle denne gangen. Helt greit å ikke ha reggis på 17. mai og avslutninga, men samtidig betyr jo det at jeg må ha det enda lenger på videregående.. Jaja, bare jeg er ferdig før russetiden er jeg fornøyd. Om jeg ikke er det så kommer jeg seriøst til å klippe den av. 

Også kjøpte jeg forresten nye solbriller på .. lørdag? Ja, jeg tror det var på lørdag. Uansett, jeg har sett på de leenge og nå fant jeg de endelige i butikken! De kostet 79 kr på Gina Tricot :-) Det her ble et laangt innlegg, så jeg avslutter det her.

 

Skal dere noe gøy i dag? Fortell :-)

peppes pizza

Hei dere! For omtrent en time siden kom jeg hjem fra Peppes med Eline og Hanna, og herregud, jeg er fortsatt stappmett. Jeg og Eline delte nemlig en stor pizza, enda Hanna også spiste litt og det var igjen bittelitt, spiste jeg aalt for mye. Ops. Er bare bilder av meg og Eline for mobilen min gikk nemlig tom for strøm før Hanna kom, men da var jeg iallefall sosial istedet for å bare sitte på twitter! Noe jeg stort sett gjør hele tiden, haha :-)

Hva har dere gjort i dag?

marit har bursdag

Heihei dere! For omtrent en time siden kom jeg hjem fra bursdagen til Marit-Sofie, noe som var skikkelig koselig! Herlige jenter hele gjengen. Før i dag var jeg ikke på skolen, for da var jeg nemlig hårmodell for Tonje på prøveeksamen! Helt greit å slippe skolen for det, skal jeg si dere. Så i dag har jeg altså klippet og farget håret, men det er ikke så veldig stor forskjell. Fargen ble jevnere enn det den var også er det litt kortere, men det er det :-) Men, nå har jeg tenkt å legge meg! Også skal jeg være flink og blogge igjen i morgen. Bildet er forresten fra instagrammen til Nora, noranordrum!

Hva har dere gjort i dag? 

ops

Heii alle sammen! Ja, jeg hadde visst plutselig bloggpause enda en gang. MEN, denne gangen fordi jeg ikke hadde nett! Så, jeg kan faktisk si at det ikke var min feil. Jeg hadde egentlig tenkt å ta teoriprøva for scooter i dag, men jeg feiga ut. Jeg begynte vel å øve litt for sent i går, for jeg bestod bare en av de testene jeg prøvde.. Derfor skal jeg ta den neste onsdag, tenkte jeg! Jeg har prøvemuntlig den dagen, men om jeg øver noen dager før så bør det gå bra. Se på brillene jeg fikk av Eline på lørdag! Fine, hæ? Hun har nemlig vært i London, og om jeg kjøpte noe til henne i Paris kjøpte hun noe til meg derfra. Jeg fikk ikke bare disse da, jeg fikk også en ring og lip butter fra Revlon! Jeg kan legge ut bilde, hvis dere vil se :-)

Jeg må forresten fortelle dere noe gøy fra lørdag! Ikke sant, jeg og Eline skulle sykle til butikken, så hun syklet og jeg satt bakpå. Så smart som jeg var hadde jeg på meg skjerf. Etterhvert kjente jeg at det begynte å falle ned, også ble det plutselig strammere rundt halsen - og tror dere ikke at det hadde satt seg fast i sykkelen? Jo. Så, vi måtte faktisk klippe det av. Haha, ja... Heldigvis var det ikke det fineste skjerfet mitt!

Har dere gjort noe gøy de siste dagene? 

jippi

Kjedelig dag. Ikke noe å skrive. Hade.

Neida, men nå må jeg gjøre engelsk og så skal jeg jogge! 


18 dager til regulering, HAHA, det blir pent.

 

Skal dere noe gøy i dag?

17.april.2013

Hei dere! Da tenkte jeg at jeg skulle fortelle dere om konserten, såå:

Med en gang jeg våknet kastet jeg meg opp fra senga fordi jeg gledet meg SÅ fælt. Etter to timer på skolen, var vi klare til å dra! MEN, jeg må bare fortelle dere det her. Det kan hende at noen av dere leste det i HA? Men uansett, som noen av dere kanskje fikk med dere ga Rimi bort Diamond Circle-billetter dagen før. Ei i klassa mi, Karoline, og to andre hadde dratt dit og ventet i 4 timer om jeg husker riktig, men Karoline var den eneste av dem som ikke fikk billett. Dagen etter ble hun oppringt av HA i mattetimen og de sa de hadde en viktig beskjed til henne. I matfri kom det en mann derfra, og tror dere ikke hun fikk en Diamond Circle billett? JO. Herregud for ei heldig jente.


Men, over til dagen min. Vi dro til butikken og kjøpte alt mulig av mat og drikke, og så dro vi til Malin. Halv ett hentet mamma oss og vi dro rett til Elverum skysstasjon. Der møtte vi Eline, Aurora og Ingeborg som også skulle ta Bieber-expressen! Jeg hadde jo forventet masse musikk og så videre på bussen, men det var jo faktisk helt stille. Bortsett fra alle belieberne som satt og snakket om hvor mye de gledet seg da. Etter en og en halv time på bussen, altså halv 4, var vi fremme. 
Vi gikk ikke inn i køen med en gang vi kom, så vi gikk litt rundt og så på de forskjellige tingene de solgte der. Etter kanskje 5 minutter gikk vi tilbake for å stille oss i kø, og det hadde allerede kommet mellom 50 og 100 jenter til. Så da sto vi faktisk i kø for å komme inn i selve køen. Klokka seks begynte køen å gå fremover, og herregud, dere skulle sett hvordan det så ut der folk hadde sittet å ventet hele dagen. Det var mat, tepper, all slags søppel og til og med vesker som folk hadde lagt igjen. Fullt av måker var det også. Etter en halvtimes tid var vi inne på Golden Circle og fikk beskjed om å sette oss ned.  

Etter to timer med mye venting og noen finske sanger fra den 14 år gamle Robin Packalen, begynte nedtellingen. Det var bare ti minutter, men GUD så sakte de gikk. Endelig var det 10 sekunder igjen og alle telte ned. Plutselig begynte en mann å snakke, også så vi dette: 

Justin. Bieber. ALLE skriker og mange begynner å grine. Der, bare meter unna oss, står Justin. Plutselig får han vinger, flyr opp og blir borte. Ingen skjønner noenting. Så kommer det fyrverkeri, flammer, konfetti og masse lys og ingen skjønner hvor han er. Plutselig deles den største skjermen i to og der står han. Herregud for en følelse.Etter at han "fløy" helt forrerst på scenen og fikk av seg vingene, var konserten i gang.

Her sang han Be Alright, og HERREGUD, han så på meg. Jeg filmet på starten, men så kom han såå nærme at jeg ville få det med meg. Man får jo faktisk ikke med seg hva som skjer når man ser på mobilskjermen. Så da så jeg opp og så at han beveget blikket på jentene ved siden av meg, og plutselig får jeg øyekontakt med han. Det varte sikkert bare 3 sekunder, men det føltes ut som om det varte SÅ lenge. I stedet for å smile til han, begynte jeg å grine da. Jeg trodde ikke jeg var sånn som gren på konserter, men herregud, han så på meg. Han vet at jeg eksisterer. Enda han ikke aner hvem jeg er, så så han meg. Det var helt sykt. Det kan faktisk ikke beskrives.


Wow. Bare wow.

Jeg filmet mer enn jeg tok bilder så det over her er bare screenshots fra filmene. Her har dere noen av bildene jeg tok:
Her er jenta som ble OLLG! Herregud, så utrolig heldig.


Alt i alt var det en helt fantastisk kveld. Ble visst et ganske langt og rotete innlegg, håper dere gadd å lese det allikevel!

 

Hvis dere var på konserten, hvordan opplevde dere det?

wow

Hei alle sammen! Herregud så fort den uka her har gått. Plutselig var det fredag og jeg har visst ikke blogget på en uke. Uansett, den uka her har vært SÅ bra. På mandag og tirsdag kunne jeg ikke tenke på noe annet enn Justin Bieber, men mattetentamen jeg hadde på tirsdag gikk allikevel helt greit. Onsdag, et ord - WOW. Det var helt sykt, dere aner virkelig ikke om dere ikke var der. Jeg tenkte jeg skulle fortelle mer senere, for jeg har også mange bilder dere skal få se! Og på torsdag og i dag har jeg også bare tenkt på hvor bra onsdagen var. Herregud. Det var virkelig sykt.

Uansett! Etter skolen i dag dro jeg til rett til pappa, såå nå er jeg altså her. Jeg vet ikke helt hva jeg skal bruke kvelden min på, sannsynligvis skal jeg nok bare slappe av og høre på lista mi full av Bieber-musikk! Jeg ble jo bare enda større fan etter konserten, wow.

 

Var dere på Justin Bieber konsert? Hvilken dag isåfall? 

lørdagsmorgen

Heihei dere! I dag våknet jeg faktisk halv ni, noe som er helt sykt til meg å være. Jeg sov ganske så lenge på sofaen i går og la meg ikke særlig sent, men uansett så pleier jeg ikke å være oppe tidlig. Da jeg våknet i dag så var det utrolig lyst i rommet mitt så jeg tenkte at det sikkert var skikkelig sol ute, men da jeg gikk bort til vinduet var alt jeg kunne se snø. SNØ. I APRIL. Hvor tragisk er ikke det, dere? Det er snart sommer (okei, det er vel fortsatt en stund til), det skal IKKE snø nå. 
Helt tragisk.

 

Snør det der dere bor? Hva skal dere i dag?

gladgladglad

Heii alle sammen! Okei, jeg vet jeg nevner det her i nesten hvert innlegg, MEN DET ER EN UKE TIL KONSERT. Sikkert kjedelig for dere som ikke skal dit å lese om det her, men herregud som jeg gleder meg. Jeg kan faktisk ikke beskrive det, åå! Forresten, vet noen av dere om de velger OLLG under konserten? For i et eller annet intervju sa han noe om at man kunne spørre ei dame eller noe (okei, jeg fikk ikke helt med meg det der) om å bli det, men det er vel sånn at noen velger da han allerede står på scena? Ikke at jeg tror det kommer til å bli meg, det blir det ikke med min flaks. Men jenta som blir det, herregud så heldig!

Det er forresten noe annet det er en måned til i dag også. Jeg vet ikke om jeg har skrevet det på bloggen, men nå er det helt sikker at jeg skal ha regulering. 10. mai, da får jeg den på. Det blir nok helt forferdelig stygt, men tenk på hvor mye finere det blir etterpå! Stygg et og et halvt år (nei, jeg tuller ikke), men så ha fine tenner resten av livet. Det er nok verdt det, håper jeg.Herregud, SE så krusete håret mitt er i dag. Jeg vet ikke hva det er med det, kanskje det er slitt, men jeg kan jo ikke klippe det bort heller! Jeg trenger hjelp, folkens! Okei, typisk blogger om jeg spør om tips til håret, men se på det da. Aner dere hva jeg kan gjøre, uten å klippe av meg håret?

 

gjett hvem som har fått tatovering


Naken :P

Neida, selvfølgelig er det bare photoshop! Men jeg har faktisk skikkelig lyst på tatovering, og en eller annen gang i livet skal jeg nok ta det. Ikke på et SÅ synlig sted da, kanskje på foten eller noe. Det er så fiint! Det er jo egentlig sånn at om du skal ta en tatovering skal den bety noe for deg, men jeg kommer nok bare til å ta en fordi jeg har lyst, haha :-)

 

Liker dere tatoveringer? Hva slags, isåfall?

wild child

Heii alle sammen! Akkurat nå sitter jeg og ser på Wild Child, elsker den filmen. Jeg har egentlig ikke noe mer å skrive, for jeg har ikke gjort noe som helst i dag og skal sannsynligvis bare ligge rett ut på sofaen resten av kvelden! Etter denne filmen går Did You Hear About the Morgans?, såå jeg skal sikkert se på den også. Jeg har ikke sett den før, men det er en romantisk komedie, så jeg liker den nok!

 

Har dere sett Wild Child? Gjort noe gøy i dag?

livsløgn

Heihei alle sammen! I dag hadde jeg norsktentamen og jeg kan ikke si det gikk såå bra. Jeg skrev om livsløgn, kanskje den mest uinterresante teksten jeg noengang har skrevet. Men samme det, det er fredag i dag! Jeg skal på bursdagen til Nora i kveld, det blir koseliig :-) Det er utkledningsbursdag, hva tror dere jeg skal være?


Jeg finner ikke kameraladeren min.. Såå, mobilbilder.

Nå har forresten mattetentamen vår også blitt flyttet på grunn av Justin Bieber-konserten! Haha, litt sykt egentlig, at de gjør såå mye ut av det. MEN, det er helt greit for meg :-)

norsk forberedelse

Heihei dere! Denne uka har vi baare norsk. I dag hadde vi forberedelse til tentamen og både i morgen og på fredag har vi tentamen. Norsk tentamen er egentlig null stress, man kan liksom bare sitte der og spise. Og skrive da selvfølgelig. Det skjer ganske mye fremover, så bloggen blir nok like lite prioritert som den har blitt i det siste! MEN FORRESTEN, vet dere hva som skjer om 2 uker? ÆÆÆ, jeg skal på konsert! Justin selvfølgelig. Det er jo ikke lenge siden det var over 100 dager, og nå er det 14! Herregud, jeg gleder meg.

Siden jeg ikke har blogget siden lørdag, kan jeg jo kort fortelle hva jeg gjorde: På søndag satt jeg ute i sola noen timer og leste i scooter-boka, også dro jeg til Thea senere på kvelden og sov over. På mandag dro jeg til Tonje og i går ryddet jeg rommet! Ja, jeg brukte faktisk nesten hele dagen på å rydde rommet. Det var HELT forferdelig, dere aner ikke. Jeg satte også sammen nattbordet mitt! Bortsett fra at jeg klarte å sette den ene platen feil vei (ja...), så ble det jo faktisk bra! 

 

Hadde dere en fin påskeferie?

påskestemningÅåå, det har ikke føltes ut som påske hele uka, men da jeg kom til mamma i går fikk jeg skikkelig påskestemning. Om det er et ord. Jeg fikk også påskeegg i dag! Noe dere sikkert også har fått. Jeg har vel egentlig ikke noe godt av mer godteri nå med tanke på alt det jeg har spist i det siste, meen det er jo ferie! I dag er det familiemiddag, så jeg må straks hoppe i dusjen. Ha en fin dag!


Les mer i arkivet » September 2013 » August 2013 » Juli 2013
Ingrid, 16 år, Hamar og Stange. Kontakt: ingding@hotmail.no

hits