summerymid-season sale

Hei dere! Har dere fått med dere at nelly har salg? Vel, det har de iallefall og dere finner det her. Jeg fant ikke noe jeg har tenkt å kjøpe, men kanskje dere gjør det! Har du kjøpt/tenkt å kjøpe noe fra salget?


inspo

fresh-tops.com

Heihei dere! Jeg må bare tipse dere om siden fresh-tops.com, de har SÅ mye fint! Toppene deres spesielt, jeg elsker dem. Jeg har lenge vurdert å bestille noe derfra, det er jo faktisk billig også! De aller fleste toppene koster rundt 150 kr. MEN, siden det er fra USA blir det jo ganske dyr frakt + toll.. Uansett, her er litt av utvalget deres:De har både topper, t-skjorter, shortser, gensere, leggings, iphone-deksler OG armbånd!

Dere finner siden her: http://fresh-tops.com/

 

Har dere hørt om fresh-tops før? Hvilken topp likte dere best?

express remover fra maybelline

Hei dere! Da tenkte jeg at jeg skulle skrive en anmeldelse om denne smarte saken, nemlig neglelakkfjerneren kalt "Express Remover" fra Maybelline:Jeg er en sånn person som aldri gidder å ta av neglelakken fordi det tar så utrolig lang tid, så om jeg vil ha på en annen neglelakk tar jeg bare på et ekstra lag. Det som er så smart med denne neglelakkfjerneren er at det tar SÅ kort tid! Jeg tuller ikke, det tar nok under 30 sekunder å ta av neglelakken på begge hender. Du bare tar fingeren nedi, vrir boksen rundt, tar opp fingeren og neglelakken er borte! Helt genialt.Jeg vet ikke hvor mye denne koster i Norge siden jeg kjøpte den i Paris, men jeg tipper den koster litt under 100 kr!
 

Har dere prøvd dette produktet?

spring 2013 trend reports

http://www.style.com/ 

Jeg er ikke helt sikker på hva jeg synes om vårens trender, det er mye man enten hater eller elsker. Designerklærne er jo alltid veldig over the top, så det kan jo hende trendene er fine når de er litt forenklet! Ikke vet jeg. Hva synes dere om vårens trender? Hvilken trend likte dere best, om dere likte noen i det heletatt?

sommerantrekk

Åå, jeg kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg til sommeren! Det er jo noen måneder til, men når man tenker over det går det faktisk utrolig fort. Jeg kjedet meg litt (veldig) i går, så jeg satt sammen to antrekk! Ganske enkle, menmen. De nye pumpsene mine lå visst hos pappa så de på det andre bildet er noen år gamle (og ikke sånn veldig fine), men deet får ikke gjøre noe.  

Hvilket antrekk ville dere valgt?

inspirasjonhttp://blog.nelly.com/fannylyckman/ 

stæsj

Heii! Siden jeg ikke hadde noe å gjøre i går kveld bestemte jeg meg for å fikse litt på rommet mitt. Etter å sett denne videoen fikk jeg nemlig litt inspirasjon. Jeg gjorde vel egentlig ikke noe av det hun gjorde i videoen, men uansett, haha. Det første jeg gjorde var å henge opp noen bilder på veggen! Jeg har tenkt å henge opp flere bilder senere tror jeg, men i går orket jeg ikke å finne og redigere flere :-) 

Også trengte jeg litt mer på nattbordet mitt siden jeg bare hadde en sånn muffins der, så da tok jeg noen sånne små hjerter oppi to syltetøyglass og la oppi noen telys! 

Hva synes dere? Har dere noen tips til flere ting man kan gjøre med rommet?

mine favoritter på youtube

http://www.youtube.com/user/missglamorazzi 

 

http://www.youtube.com/user/Macbarbie07

  

http://www.youtube.com/user/StilaBabe09

 

http://www.youtube.com/user/BeyondBeautyStar

 

http://www.youtube.com/user/JennaMarbles

 

Hvem følger du (eller abonnerer du på) på youtube?

Les mer i arkivet » September 2013 » August 2013 » Juli 2013
Ingrid, 16 år, Hamar og Stange. Kontakt: ingding@hotmail.no

hits