17.april.2013

Hei dere! Da tenkte jeg at jeg skulle fortelle dere om konserten, såå:

Med en gang jeg våknet kastet jeg meg opp fra senga fordi jeg gledet meg SÅ fælt. Etter to timer på skolen, var vi klare til å dra! MEN, jeg må bare fortelle dere det her. Det kan hende at noen av dere leste det i HA? Men uansett, som noen av dere kanskje fikk med dere ga Rimi bort Diamond Circle-billetter dagen før. Ei i klassa mi, Karoline, og to andre hadde dratt dit og ventet i 4 timer om jeg husker riktig, men Karoline var den eneste av dem som ikke fikk billett. Dagen etter ble hun oppringt av HA i mattetimen og de sa de hadde en viktig beskjed til henne. I matfri kom det en mann derfra, og tror dere ikke hun fikk en Diamond Circle billett? JO. Herregud for ei heldig jente.


Men, over til dagen min. Vi dro til butikken og kjøpte alt mulig av mat og drikke, og så dro vi til Malin. Halv ett hentet mamma oss og vi dro rett til Elverum skysstasjon. Der møtte vi Eline, Aurora og Ingeborg som også skulle ta Bieber-expressen! Jeg hadde jo forventet masse musikk og så videre på bussen, men det var jo faktisk helt stille. Bortsett fra alle belieberne som satt og snakket om hvor mye de gledet seg da. Etter en og en halv time på bussen, altså halv 4, var vi fremme. 
Vi gikk ikke inn i køen med en gang vi kom, så vi gikk litt rundt og så på de forskjellige tingene de solgte der. Etter kanskje 5 minutter gikk vi tilbake for å stille oss i kø, og det hadde allerede kommet mellom 50 og 100 jenter til. Så da sto vi faktisk i kø for å komme inn i selve køen. Klokka seks begynte køen å gå fremover, og herregud, dere skulle sett hvordan det så ut der folk hadde sittet å ventet hele dagen. Det var mat, tepper, all slags søppel og til og med vesker som folk hadde lagt igjen. Fullt av måker var det også. Etter en halvtimes tid var vi inne på Golden Circle og fikk beskjed om å sette oss ned.  

Etter to timer med mye venting og noen finske sanger fra den 14 år gamle Robin Packalen, begynte nedtellingen. Det var bare ti minutter, men GUD så sakte de gikk. Endelig var det 10 sekunder igjen og alle telte ned. Plutselig begynte en mann å snakke, også så vi dette: 

Justin. Bieber. ALLE skriker og mange begynner å grine. Der, bare meter unna oss, står Justin. Plutselig får han vinger, flyr opp og blir borte. Ingen skjønner noenting. Så kommer det fyrverkeri, flammer, konfetti og masse lys og ingen skjønner hvor han er. Plutselig deles den største skjermen i to og der står han. Herregud for en følelse.Etter at han "fløy" helt forrerst på scenen og fikk av seg vingene, var konserten i gang.

Her sang han Be Alright, og HERREGUD, han så på meg. Jeg filmet på starten, men så kom han såå nærme at jeg ville få det med meg. Man får jo faktisk ikke med seg hva som skjer når man ser på mobilskjermen. Så da så jeg opp og så at han beveget blikket på jentene ved siden av meg, og plutselig får jeg øyekontakt med han. Det varte sikkert bare 3 sekunder, men det føltes ut som om det varte SÅ lenge. I stedet for å smile til han, begynte jeg å grine da. Jeg trodde ikke jeg var sånn som gren på konserter, men herregud, han så på meg. Han vet at jeg eksisterer. Enda han ikke aner hvem jeg er, så så han meg. Det var helt sykt. Det kan faktisk ikke beskrives.


Wow. Bare wow.

Jeg filmet mer enn jeg tok bilder så det over her er bare screenshots fra filmene. Her har dere noen av bildene jeg tok:
Her er jenta som ble OLLG! Herregud, så utrolig heldig.


Alt i alt var det en helt fantastisk kveld. Ble visst et ganske langt og rotete innlegg, håper dere gadd å lese det allikevel!

 

Hvis dere var på konserten, hvordan opplevde dere det?

2 kommentarer

Hanna

20.04.2013 kl.16:15

Det var helt syyyyykt

Silje Orre Olsen

20.04.2013 kl.16:18

ååååh så herlig ♥

Charlotte Pettersen

20.04.2013 kl.16:40

heldiiiiiig!! Ha en superfin lørdag fine deg♥

SUNNIVA

20.04.2013 kl.18:26

Ååå, så gøy ut!
du er syykt heldig!!

Juthamat~

20.04.2013 kl.19:16

såå heldig. :D
var der den 17, og det var UBESKRIVELIG!

Helene, kommenterer tilbake.

20.04.2013 kl.19:56

heldig! :D

Monica

20.04.2013 kl.20:01

Så kjekt da :-D Hørtes ut som om dere hadde hatt en skikkelig minnerik opplevelse, heh :-)

MARIA<3

20.04.2013 kl.21:14

DIGGER BLOGGEN DIN!

elisebaadal

21.04.2013 kl.00:36

Var ikke der :-)

♠Tuva

21.04.2013 kl.22:41

Seriøst???? ga de vekk diamond circle?? :OOOO Heldige de var!

Victoria

22.04.2013 kl.12:32

Høres bra ut:)

sarai94

22.04.2013 kl.18:04

Jeg var ikke på konserten :P

xx Siri

Skriv en ny kommentar

Ingrid, 16 år, Hamar og Stange. Kontakt: ingding@hotmail.nohits